Monday, February 7, 2011

Chipsmore

Assalamualaikum



Chipsmore ...
Sekejap ada sekejap tak ada ...
Itulah prinsip yang dipegang oleh Chipsmore ... dulu kini dan selamanya ... hehehe ...


Tapi ................
Itu prinsip Chipsmore ... prinsip aku bukan camtu ... tapi mood aku dah jadi macam tu ...
Kadang-kadang mood nak marah ... kadang-kadang mood nak cari pasal tak tentu hala ...
Kadang-kadang ada kadang-kadang tidak ... dah macam Chipsmore dah ...

Mood tu macam dah berlari-lari pun ada ...
Laju lak tu berlarinya ...

Memang tak dapat lah aku nak kejar mood tu ...
Aduh ... macam mane nie ?
Mood kena ada nak buat assigment, menaip didalam blog, blogwalking ... serius ... aku tak tahu kenapa aku hilang mood ...
Mungkin sebab terlalu banyak pikir kot ...
Siap terbayang-bayang lagi time berpikir tu ... isy-isy ... bahaya-bahaya ...
Kena elakan ... insyaallah ... amin ...

Korang doakanlah mood aku kembali nak berbelog semula ye ... memang akan ku komen di blog mu sehingga tiada ruang lagi ... hehehe ...

Wassalam

28 comments:

A.s.t.i.n.a said...

haa naper ekkk? takde mood?

takbest tau saya sunyi.. *abaikan para ini*

Novelgurl said...

Assalamualaikum

sama kat sini..huhhu..mood selalu tiba-tiba ghaib entah ke mana.apa-apa pun sy doakan y terbaik utk awak.amin =)

Prince Halilintar said...

kepala gah berserabut lagi tu..rileks n cool...tenangkan diri dulu xpon gi tido rehatkan diri..baru lah otak cergas..hehe

aliesha kirana said...

penah jd jugak..masa tu smgt nak menulis semua ilang hihihih..xpe..tenangkan fikiran dl..nnti mood tu mai balik la..heheehh~

miloais said...

mood swing tak menentu lah ni....
relak le beb
jangan pikir banyak sangat
sewel nanti!
hehehehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

come on..keluarkanlah idea2 awak yg sgt bernas tuer....kembali aktif berblogging tau....

..bicara hati ke hati.. said...

aku ingtkan ko nak buat resepi chipsmore..ahahah..:)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

relaxlah beb, makcik pun cam tu. tapi hari-hari makcik cas bateri bagi power. ko pergilah cas.makan chipsmore ke, biskut tiger ke baru power.

khaifaiz said...

bagiler en. mood tu mkn ubat.. kompom ok balik nti.. ekeke

My Little Diary said...

salam,

mood kadang2 seperti getah... melantun bila di lastik kekekeke...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

alahaiiiii tiada mood tu.... biasalahhhh dalam sebulan penyakit ni datang sekali selama seminggu iaitu senggugut...

wahida said...

salam...thanks drop by my blog...awat x follow sekali? x pe, biar akak follow ko dulu...akak tunggu neh...
ko jangan malas2 tau!! jgn bosan2...akak baru nak kenal blog ko neh...

ko org kuala selangor ek? akak org sg. besar...hehehe...saja inform ko...

nurkass said...

haha..kalau dah lari tu mmg payah..adehh..tak dapek nak nolong eh..

redza said...

xde mood nk bloggin' xpe...mood nk buat assgmnt tu yg penting

nabilah_2908 said...

penyakit wajib bagi para blogger...huhu..

tkpe..mood tu kan dtg n pergi...lepas2 ni ok la tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WHERE RAINBOWS END

N a d i a said...

Tengah tade mood pon boleh komen kat blog orang, kalo ada mood nih mesti sampai tade blog dah nak dikomen. ahahaa..

Takpe, tade mood nak berblog, p baca blog orang dulu mesti akan ada mood balik. =p

~NuR !SL@m~ said...

cayok cayok paan carik mood:D

aLya said...

cepat-cepat..datangla mood itu..hehe

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

jangan biarkan benda-benda berterbangan di kepala itu berlalu begitu sahaja....tangkap dan tulis dalam blog...

Arizakiah said...

salam berbalas ziarah...
Mummy doakan mood Aan sentiasa stabil untuk berblogging dan berstudying...

Miss Yaty said...

miss yaty tahu kenapa aan ilang mood nak menaip sebab miss yaty menghilang semalam dan tak jenguk sini kan?hahaha

dah taw da.mesti betul punyerrr ;P


p/s: cepat2 ada mood ye. cari ketenangan dulu. owh ye siapkan assignment yang paling penting :)

Chik Att said...

tak pooooo

pooohhh kiriii , poohhhhhh kanan ...
gi gi ......
mai mai ...mood ....
pi buat kerja lekas hehheheeh

JP Nurul said...

pgg mood tuh kuat2!!hehe

si para para said...

err mood lari ke..
tau la..tak jaga beliau baik baik..kan dah lari...bila dah lari susah la nk kejar balik..hehe

NICK IRFAN said...

aku mood hilang nk berblogging bila intenet lembab! aduh... mmg x boleh blah

aNnE said...

takde mood?mood takde..hehe

ïêmå å¢klê§ said...

ko tgh bulan datang erk...
huhuhu

d_LA said...

pergi lari sekeling kampung dulu..konpom mood oke balik..hehe

Pembaca-pembaca Farhan