Sunday, February 13, 2011

Blog aku tak meriah macam dulu

Assalamualaikum


Dulu ramai yang datang blog nie ...
Komen banyak sangat ...
Maksud aku lebih lah dari 10 komen ...
Tapi tak boleh lah menandingi blog-blog otai yang lain ...
Aku ini hanya blogger biasa ...
Blogger yang hanya mengisi masa lapangnya mencari kawan, sahabat dan teman ...
Yang hanya memerlukan idea blogger-blogger yang laen ...
Siapa lah aku nie ...

Ilmu pun tak cukup didada dalam berblogger ...
Kalau nak cite semua kelemahan tentang blog nie tak cukup post nie ... ruangnya kecik sangat ... hehehehe ...

Mungkin sebab aku mereka tak datang
  • Aku tak blogwalking
  • Rajin aku tak macam dulu
  • Aku tak komen kat blog orang
Faktor internet ini yang membuatkan semangat aku lemah sebenarnya ...
Yelah ...
Nak bukak blog sendiri pun berat ...
Inikan nak bukak blog orang ...
Pening-pening kepala nie ...
Macam mane nie ??


Macam mane aku nak buat lagi ??

Wassalam

14 comments:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

tawakal je la..hehe

tomatokering :) said...

huhu guna lah streamyx.. he

Prince Halilintar said...

farhan, rilek la..xsemestinya xde org akan kunjung..ade entri baru insyaAllah prince dtg berkunjung..ehehe

miloais said...

alahai.... kesiannya kan dia...!

dah le beb... jangan pikirkan sangat bab meriah ke tak... ramai ke tak org yg terjah ur blog -
yg penting - teruskan menulis - teruskan berblog
tau tak - blog ni jugak sebagai salah satu ruang utk melepaskan tekanan???

so chill hoccay!

nabilah_2908 said...

betul juga faktor2 tu...

xpe la...bila internt dh ok...boleh la kembali blogging spt. biasa.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA MOOD KE LAUT

Pinky Pixie said...

same la dngn sis. makin kurg je komen. sbb mlas nk bw. hehe

NICK IRFAN said...

ha! ko buat mcm aku lagi snang org komen ko ko komen balik? org singgah kat chatbox ko ko singgah balik... hehe

☆aDihAys☆ said...

chill je..
ade mase nnt update la blog..
ade lbih mase nnt pg blogwalking..
dan..
kalau ade banyak masa tinggalkan comment..

Rash said...

Salam aan~

biase la aan.. hidup ni kan ade pasang surut ;p huhuhu

p.s: just don't give up in writing k ^^

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

sapa kat blog pastinyerrrr masih berbisa... menyengat tau...blog ko berkarisma.. ye lahhhh aku pun lama tak ziarah ko.... pasal internet kat tpt aku amat low....

Lovely Bella said...

bro pkai unifi.. laju.. heheh komfem dpt blogwalking.. bukan walking je maybe jogging.. hhaha

cikceriacorner said...

xpe dik..asalkan kamu eppy n ceria..heheh

Hafriz Mohamad said...

tenang air ada psg surutnya..
wlaupun nmpak kurg mriah, tp org ttap guna... ^_^
kdg2 pngtahuan kita trbatas.. emm..mmg trbatas..

salam mujahadah dr blog PM.

alinac lover said...

internet kena kasi laju sket la~

Pembaca-pembaca Farhan