Friday, February 18, 2011

Masuk air

Assalamalaikum


Engkau punya pasal semua mood aku hilang ...
Geram betul aku dengan ko nie ...
Eii ...
Marah nie ...
Nasib baek lah aku ada deal lagi dengan maxis ...
5month lagi ...
Sakit je aty ...
Broadband, broadband ...
Famous betul ko dalam blog aku ini ...
Setiap kali aku nak post something mesti nama ko naek ...

Ko ini dah macam awek aku dah ... selalu menjadi sebutan ... hahaha ...
Ko tunggu aku kaya sikit ...
Selamat tinggal lah engkau broadband ...
Kalau duit aku banyak ...

Tak adanya pakai broadband lagi ...
Aku pakai Stremex terus ...
Pasang kat dalam bilik ini ...
Aku cucuk wayar tu ...
Tapi aku nak cucuk wayar kat mane erk ??
Hahahaha ...
Masuk air ...
Masuk air ...

Kenapa lah aku dah tak ada mood nak berblogger erk ??
Mane hilang mood tu ... mood merepek merapu aku ...
Aduh ...
Ke sebab aku memang dah ada putus fius kat otak ini ...
Masalah ini ...
Aku nie siapa erk ??
Siapa aku ... siapa ... hahaha ...
Dah-dah ...
Kang plus-plus masuk air ...
Lansung aku merepek merapu dalam ni ...


Wassalam

7 comments:

~masithah hanis~ said...

paan masuk air....hahaha:D

ïêmå å¢klê§ said...

dah makan ubat ker??
o nak saya hntr terus ke wat psychiatric..
hihi

Arizakiah said...

Kesiaaan ann, gara2 si beruk band tu merapu-rapu sudah.......
Mummy dengar semua orang yang guna broadband bengang...angin satu badan....

A.s.t.i.n.a said...

kita betul2 berjemaah.. Tak baik Maxis buat camni...semua nak suruh upgrade...

JP Nurul said...

memang masuk air dah ni...huhu

p jemur tengah panas sat..pastu ok lah tuh...

Prince Halilintar said...

kembalikan lah smgt utk berblogwalking tu..u cam do it..yeah!

cikceriacorner said...

hheheh..

xpe la dik..ni da ada yg baru..:)

Pembaca-pembaca Farhan