Saturday, April 9, 2011

Minggu-Mingguku

Assalamualaikum


Minggu-Mingguku yang sungguh meletihkan ...
Pelbagai benda berlaku dalam satu minggu ini ...
Kenangan yang manis buatku ...

Blog ini dah tidak sekerap update seperti Blog Abang Ben, Blog Lulu Pages ...
Tapi ................
Aku tidaklah sekerap itu ... tapi dah tidak hari-hari aku update ...
Kesian blog ini ...
Selalu bersawang ...

Lagi-lagi masalah perhubungan ...
Quota untuk Broadband nie pun dah sampai limitnya ...
Sabar sahajalah ...

Betul gak cakap kakak aku ... Blogger yang terbaik adalah mengeluarkan idea setiap hari ...
Tapi ..........
Aku nie bukan seorang Blogger yang terbaik kan ?

InsyaAllah ...
Aku cuba jadi Blogger yang terbaik ...

InsyaAllah ...
Kalau berkesempatan aku nak cerita pasal Dinner Asasi ...
InsyaAllah ... amin ...


Wassalam

2 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

post slalu tak semestinya blog dia best. janji isi sedap nak baca best la tuh. macam keretamayat.blogspot.com, bukan slalu update pon tapi best je nak baca. =)

Prince Halilintar said...

nk kuarkan idea setiap hari kdg2 xmampu gak..sekadar mengikut kemampuan masing2 pun dah ok..

Pembaca-pembaca Farhan