Friday, May 20, 2011

Aku Blogger biasa sahaja siapalah nak TAG aku !

Assalammualaikum


Entri ini tiada perkaitan yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia ...
Mungkin ada sahabat-sahabat blogger dialam maya ini akan terasa dengan farhan ...
Tapi farhan tak bertujuan hendak menunding kepada sesiapa ...

Bila farhan tengok balik ... dekat geng blogger banyak rupanya contest-contest yang sahabat blogger jalankan ... kalau nak dibilang dengan jari tak cukup jari ini rasanya ...
Betul tak ?

Tapi ...
Yelah ... contest-contest macam ini kalau kita berminat mesti kita bersungguh-sungguh nak cari dan join betul tak ?
Kalau tak minat kita buat tak tahu sahaja ... betul tak ?
Walaupun kita di TAG oleh sahabat-sahabat blogger ...
Kenapa ?
Kenapa kita tidak bersungguh-sungguh untuk membantu sahabat-sahabat blogger yang lain ?
Adakah kerana ................................


Adakah kerana kita tidak yakin yang kita ini boleh menang atau kerana ....


Atau kerana hadiahnya tidak lumayan ?
Atau disebabkan sikap kita yang tidak mahu membantu antara satu sama lain ?
Betul ke ?
Fikir-fikirkanlah ...


Wassalam

11 comments:

s.N.h said...

haa nie yg nak dok terasa dgn farhan gak nie ! hurm tapelahh . sapelah saya kann . . .

HA HA HA

rotashia faizal said...

bukan tak nak bantu, tapi tak de masa or mood nak buat.. tak pun memang tak berminat nak buat.. :)

Cik Yatt said...

klu ak tngok mud dan krajinan..klu mlas memg tak lakan..tpi adiah aku tak kesah..just tok suke2 ja.

NOOR FATIN said...

saya suka masuk contest n giveaway. xkira la apa pn hadiah yang ditawarkan walaupun hanya keychain, saya masuk jgk. ada rezeki saya menang.. belum cuba belum tahu :)

fadh leyanie said...

tak semua blogger minat join contest^^

d_LA said...

dla kalo contest tu kena dgn jiwa mmg join n buat bersungguh-sungguh..time ni la kita nak cbr diri kita kan..psl hadiah tu no.2 la..

zarazueyin said...

salam farhan
dtg ziarah disini ;)

Cik Ina Do do Cheng said...

Cik Inalah orang yang tak pernah masuk contest yang blogger anjurkan dan but tag yang blogger bagi, sebabnya satu je cik Ina tak suka buat benda yang memang cik Ina tak minat. Tak sukalah nak buat tapi semata -mata nak jaga hati kawan.

qlah said...

salam .

qlah mmg kurang minat join2 contest.. kalau yg betul2 menarik , baru join . kalau tak , pandang sebelah mata je . eheh

*salam perkenalan :)

kokser kokdam said...

xpnah masuk pape contest lg..
=D

nub said...

wallahualam..

Pembaca-pembaca Farhan