Sunday, May 22, 2011

Akim love Stacy ! yeke ?

Assalamualaikum


Hot ...
Hot macam pisang panas dekat warung pak mat sentul ...
Ada ke warung itu ? hehehe ...
Farhan main tekan je ...
Soalan pertamalah ... siapa yang tak kenal Akim AF7 ...


Kalau tak kenal inilah Akim AF7 ...
Dah kenal ?
Stacy AF6 kenal tak ?

Ini lah dia ...
Tapi betul ke apa yang melodi katakan ?
Farhan sebenarnya tak suka bergosip sangat ini lagi-lagi gosip artis ... menyampah ... (menyampah ke?) hehehe ...
Tapi ....
Farhan sebenarnya suka share apa yang Farhan tahu ...
Dan suka dengan apa yang orang lain tahu ...
So ........
Apa tang korang tahu ?



Wassalam

10 comments:

Cik Yatt said...

ape ni?? cite pasal artis ni?? hahahaha..

Wanie said...

melodi kate ape?
diorg couple kah?
dah lame tak tengok melodi..hehe

ishiko said...

hahaa.. kazen saya 4tahun, minat gila kat akim^^

Aimi dan Pakcik Hashim said...

apa yg jadi? diorang kapel eh?

ahmad humairi said...

saya xtaw ape2 mengenai gossip ini...huuu.

Myra Jay said...

Kalau diorg bercinta ok jugak..hehee sesuai gitu :)

Mcm lagu diorang ' Jahatnya Cinta'

Prince Halilintar said...

err..pasal ni prince xamek taw sgt..

munna said...

tak kisah pun ..asal bahagia udah ler....

*Miss Syahnia* said...

tak minat ler artis ni..huhu

Hanim Mahali said...

sejak bila suka buat gosip artis kat blog ni???? erkkkkkkkkkk ~

Pembaca-pembaca Farhan