Wednesday, May 18, 2011

Aku jumpa Artis ! (Rosyam Nor)

Assalamualaikum


Serius ...
Aku jumpa Artis ...
Aku excited gila bila jumpa Artis ini ...
Yelah ...
Tak pernah jumpakan ...
Face to face ...
So bila dapat jumpa ini aku pun sembang dengan dia lamalah jugak ...


Rosyam Nor ...
Bukan ini ...
Walaupun Rosyam Nor ini popular tapi yang ini lagi popular dari Rosyam Nor ...
Betul-betul popular ...


Shahir Af ?
Bukanlah ...
Shahir ini walaupun popular disebabkan isu hot dia sekarang ini ...
Tapi yang ini lagi popular dari Shahir ...
Betul-betul popular ...
Nak taw siapa ?

Inilah Artisnya ...
Sebabnya ...
Macam ini ceritanya ...
Farhan ada jumpa kawan sekolah rendah dulu dekat 7Eleven ...
And then ...
Dia punya excited jumpa farhan macam farhan ini Artis ...
Siap minta biodata ... (number telefon) ... hehehe ...
Yang farhan ingat adalah bila di kata ... tadi pandang farhan macam Rosyam Nor ... hahaha ...
Tergelak farhan ...
Tapi ...............
Yeke ?
Betul ke ?
Korang rasa ?


Wassalam

10 comments:

Lieyda said...

haha.klaka.

Faisal Admar said...

haha best tau bila orang ingat kita artis

Aisyah Aina said...

wahhh! macam Rosyam Nor la....hahaha XD

..bicara hati ke hati.. said...

cayalah..hahahah..

Cik Ina Do do Cheng said...

Alah Farhan ko buat lawak apa? ko ngan Rosyam Nor cik ina nengok dan telek ko lagi encem dari dia.sapa kata rosyam nor tu encem. Farhan percaya pada diri sendiri yang farhan encem.

Cik Yatt said...

erk.....

Miss Tira said...

Hehehe, amboi. Berangan nak jadi Rosyam Nor ye. Hahaha. Tunjuk muka dari tepi mana nak nampak. Tunjuk laa depan-depan..

Shamsuddin Amin said...

wow...
hot gile sampai minta no phone...
ak x pernh pon dpt kes cam ni... huhu

nORmAL said...

heheh ada lah seciput mcm rosyam nor heheh..

rotashia faizal said...

haahahah... rosyam nor la sangat... :)

Pembaca-pembaca Farhan