Monday, May 16, 2011

Perhatian !! Student kena baca

Assalamualaikum


Berita sensasi ...
Semua yang bergelar student kena baca ...
Kalau rasa studentlah ...


Kalau tak rasa student tak payah baca pun tak apa ...
Tak rugi pun untuk Farhan ...
Yelah Farhan just nak info je ...
Bukan apa ...
Agak-agaknya korang rasa info apa ?

Macam ini ceritanya ...
Farhan sebenarnya teringin masuk 23/5/2011 ini ...
Sebabnya ...
Nak cepat-cepat amek Bachelor ...
Tapi .................
Tak salahkan nak cepat ...
Yelah ...
Ramai jugak sahabat-sahabat yang nak masuk lambat ...
Sebabnya ...


Nak cari duit ...
Tak ada masalah rasanya ...
Mungkin boleh sahaja cari duit ...
Tapi kena masuk lewatlah ...
Bulan 10 nanti ...
Betulkan ?

So conclusionya ...
Kita kena membuat pilihan mana satu yang kita inginkan ...
Mesti pasti dan pasti betulkan ?
Kalau betul sila tekan like ... hehehe ...


Wassalam

18 comments:

liyana said...

like..hehe..lg cpt lg bgus

_aLiaHwaFa_ said...

kalau aku baik masuk tengah2, jun or july.

Yakuza Eisma said...

nasihat yang praktikal...teruskan =)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

nak like jugak! rsenye lgi cepat is better rite... tak buang mse...

MiaDiera said...

masuk cepat lagi best kot:D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

masuk cepat2... habis pon cepat anti kn :)

Hafriz Mohamad said...

biar cepat asal selamat.. lambat2 ni tak berapa nak selamat..tol ker/ hihi..
anyway. mane2 jer..yg pnting dpt bt yg trbaik!

*Miss Syahnia* said...

bkn student tp dah terbaca plak..hihi

syahida _masri said...

woww, apakah ?

NisaAdnan said...

keje sambil study kan bole ;pp

puteri ain said...

sebaik student.. hehe

Mrs.Yie said...

alamak..terbaca jugak walaupun bukan student lg..haha

ABU said...

bkn studnt tap bca jgk..sori keh keh

Kakzakie said...

Masa kerja pun boleh belajr juga. Kakak dulu begitu sebab kakak org susah...

Ct Arina said...

saye bukan student ;P

nabilah_2908 said...

masuk cepat..habis pun cepat....

duit tu....bila2 boleh cari.. :)

NOOR FATIN said...

fikir dahulu sebelum buat apa2. hehe :)

Faaein Talip Roy said...

oooo.. 23 mei ni sy dah start sem yg kedua.. =]

Pembaca-pembaca Farhan