Sunday, May 15, 2011

Taman Tasik Metropolitan

Assalamualaikum


Taman Metropolitan ?
Ada apa kat sana ...
Tengah-tengah kesibukan ada ke tempat best ?
Lagi-lagi dekat Kepong ini ...
Apa yang best ...
Betul tak ?

Persoalan yang hari ini sebenarnya terjawab ...
Apa ada disana ?
Disanalah tempat maen Layang-layang ...
Kalau dekat Cik Google dia tak letak Taman Tasik Metropolitan ...
Tapi dia letak Taman Metropolitan sahaja ...
So taiplah Taman Metropolitan ...
Terletak di Kepong dan berada ditengah-tengah Kepong ...
Tempat yang cantik dan menarik ...


Sekali tengok dah macam jeti kan ?
Betul tak ?
Tapi inilah keunikan Taman Metropolitan ini ...
Dan ianya sesuai dijadikan ...
Tempat berkelah,gathering dan reunion ...


Ditengah-tengah Taman ini terdapat sebuah tasik ...
Dan kawasan ini memang sesuai untuk bermain layang-layang dan memancing ...
Mungkin ada yang mencari tempat yang santai ... bagi farhan kawasan ini yang menjadi cadangan untuk korang ...


Wassalam

14 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

Farhan cantiknya taman tu.cik ina minat ngan laut ngan sungai ni. kalau dekat cik ina pegi sana.

Cik Yatt said...

paan ko pi k gathering blogger??

NOOR FATIN said...

cantiknyaaaaaaa. xpenah sampai lagi..

*luv Syahnia* said...

tdk tahu pun kwujudan
tmpat ni..sgguh kerdil
rasanye..hihi

EYFAalias said...

Jauhnya sampai ke kepong. huhu. Boleh memancing ke tempat ni? Ceh sesedap hati je nk memancing kat situ. huhu

elis wanie said...

amboi semua orang update pasal tasik,untung tasik tu haha

elis wanie said...

da follow u =)

zacky ~786~ said...

syok,, ~santai habis.. :D

Ini Kisah Tia said...

nampak macam best tapi tak nampak lah pulak tempat nak stay2 . berdiri aje ke ?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy repair dan spray helmet lama

eeemmm pernah lalu tak ternah singgah pulakkkk.... nanti ak try singgah

hadinesta said...

pergh... mcm best je memancing... pancing ikan ke orang?.. haha :DDD

Anitafasha said...

Blh maen layang2?? Best3..

Yastro said...

cantik gak tempat ni,cuma klau dr klang agak jauh sikit arrr....

zikeryhassan said...

seronok maen hujan? hihi

Pembaca-pembaca Farhan