Saturday, May 28, 2011

Komen vs Follower !

Assalammualaikum


Kawan-kawan ...
Farhan nak share ...
Farhan nak share sesuatu ...
Farhan nak gtau ...
Orang yang komen dalam blog farhan dah tak ramai macam dulu ...
Yelah ...
Mungkin farhan tak rajin blogwalking ...
Disebabkan tak ada ruang dan masa ...
Betul jugak ...

Tapi .................
Kalau farhan selalu blogwalking ...
Farhan sebenarnya lebih suka kunjungan balik dari sahabat blogger untuk komen post farhan daripada follow farhan ...
Kenapa ?

Sebabnya ..........................
Farhan seorang yang suka dengar pendapat ...
Bagi farhan ...
Pendapat orang itu yang akan boleh membantu mematangkan kita ...
Sebabnya pendapat kita berbeza-beza ...
Betul tak ?

Korang lebih suka yang mana ?
Komen or follower ?


Wassalam

15 comments:

meaw said...

kalau kita,kita suka komen dari follower , sebab komen tu lah membuatkan kita dihargai ... bukan semua orang boleh terima gaya penulisan kita..

Aisyah Aina said...

komen kot lagi best...follower ramai tapi takde orang nak baca ngan komen pun tak best gak....kadang2 tengok orang yang follower sikit lagi banyak orang komen...selalu orang follow sebab nak suruh kita follow dia balik :)

rosliza rubee said...

rose suka dua2..tp kan klo baca pendapat org taktaw nk komen balek apa...hehe so baca jelah..hehehe

NOOR FATIN said...

saya suka komen lagi dari tggalkan jejak kat chatbox. haha ;D

Aimi dan Pakcik Hashim said...

suka berkenal2 lepas tu kawen dapat anak 3

r-5 said...

saya lebih suka komen dan follower,

komen: hidup ini perlukan kritikan dari orang lain untuk kita menilai diri kita.

Follower: sahabat sejati dalam dunia maya ini. tolong menolong dan saling mendorong antara satu dengan yang lain <--- follower sebenar. :)

Alkisah said...

alkisah pilih komen..

so sapa2 rajin, singgah laa blog alkisah, baca and komen.. kalau rajin ar. lalala

liyana said...

same opinion...=)
xperlu sibuk cari follower

rotashia faizal said...

komen.. follower sikit tak pe.. asalkan ada orang komen.. then orang yang komen tu akan rasa dihargai kalau tuan punya blog tu balas balik komen dia.. :D

cheqwa said...

komen!kalo orang tu komen,it shows that dia baca blog kita :D

Hanim Mahali said...

comments or followers??? konpem la nak dua-dua...wahaha...tamak...

jeBateja said...

Samo lah kito...den suka komen lagik....ahakz....dan sape yg komen den masuk kan ke blog list...senang nak komen balik...kalau tak bz laaa...ahakz

*Miss Syahnia* said...

suka komen..

mmbuatkn antara
blogger lbh rapat ^__^

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

eeemmm suka orang komen...

kadang tu antara kita ni dapat kenal mengenali lagi melalui komen... dapat memberi buah fikiran yang bernas, banyak lahhh maklum balas... walaupun ada komen yang pedas but kitakan kena terbuka minda menerima seadanya penerimaan orang

Liyana Zahim said...

Ok akak dtg ni! Hahah.. =)

Pembaca-pembaca Farhan