Friday, June 3, 2011

Farhan ingat farhan nak berhenti !

Assalammualaikum


Farhan ingat farhan nak berhenti ...
Tapi ayat ini macam tak sedap pulak ...
Farhan rasa nak tukar ayatlah ...
Berhenti sama maksud dengan stop ... betul tak ?
So ...
Tajuknya ...

Farhan ingat farhan nak stoplah !





Taw tak stop apa ...
Sebenarnya macam nie ...
Farhan ingat farhan nak stop berblog lah buat sementara waktu ...
Yelah ...
Farhan betul-betul tak dapat bahagikan masa sebaiknya ...
6hari farhan tak update blog ...
Tak pernah-pernah macam nie ...
Korang rasa macam mana ?

Wajar tak ?
Ke korang nak susunkan jadual untuk farhan ?
Supaya ...
Blog dan pelajaran farhan seiring ...


Wassalam

25 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

update bila perlu je.

Perfect Two said...

sokong! :P
kecuali kalau bosan macam aku. kehkehkeh.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

sebulan sekali update pon takpa

dill said...

bila ada masa terluang, baru update. tak yah pakse diri update hari2 :)

dill.

ahmad humairi said...

ala you nie...

berbloglah sambil lewa je....

pelajaran itu yang utama.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jumlah claim insuran kereta kemalangan

eeemmm berblog klu boleh teruskan tp tak payah lah serius sangat sampai nak abai study.... pandai bagi masa yang terluang kira ok lah

Ries Lee said...

macam ni lah, jadikan aktiviti update blog tu sebagai sampingan. jangan fikir sangat pasal blog.

bila ada benda utk blog yang terlintas kat fikiran secara tiba2, segera update blog.

NOOR FATIN said...

pelajaran diutamakan. dlu masa saya masih belajar, sebulan sekali je saya jenguk blog. hahaha ni sbb dah abis blaja, tu yg tumpu kat blog je. update la hujung mggu ke :)

asliner said...

up to diri sendiri..
kalau rasa tak boleh bagi masa..
letaklah blog tepi dulu..
tapi boleh jer kalau susun jadual..
1 jam hanya untuk berblogging..
masyuk!

Cik Bidadari said...

blog farhan bukan blog businesskan...? its okey... kengkawan ada aja suport farhan tau. janganlah stop... dah sampai cam nie nak stop... rasanya tak berbaloi tak? schedulekan balik awaknya jadual okey...? weeeeeeeeeeeee... dapat gak akak tengok masuk baca life farhan untuk seminggu walaupun sekali up entry okey?

rotashia faizal said...

pak cik.. update bila rasa free dan perlu je.. no pressure.. :D

miloais said...

blog ni bukannya kemestian nok...
so.. bila uols kelapangan
update jer lah...

pelajaran tu satu kemestian....
tu yg diutamakan
tak bleh lah nak stop kan???

so.. pilihan di tangan uols...
tapi iols pasti
dah terangkan yg masa keutamaan uols?

nORmAL said...

abaikan blog sementara untuk berstudy.. bila dah reda ada kelapangan mula balik berblog... tak kemana pun lau tak update blog..

ikatankasihku said...

x payah update hari2 pun tak pe....
sape2 yg sudi, & setia baca cerita kita, baca sampai khatam tu pun dia akan baca..study lagi penting... good luck :)

De'din said...

update bila free ja,,
x perlu update hari2
hehe

Hanim Mahali said...

nak benti boleh... tapi jangan delete blog... bak mai blog tu bagi kakak.... hehehe

aleen aiden said...

meh nak buat timetable,mase bile sesuai blogging.hee :P

Miss Yaty said...

xperlu update ari2 farhan...fokuskan pelajaran..miss yaty kalo dah stat blaja mmg nk fokus blaja je dr blog...

Fyqa said...

kenapa ?

izzad b* said...

update jgn xupdate,hihi

nuruhuda_329 said...

singgah n follow kamoo^-^

izzad b* said...

jangan2~ ahha :)

bighagenjo said...

lahai. benti pulak,

i am S!L4H.. said...

haiiyooo. haha. akak pon x tau lah.
akak?? *pitam*

MOH KEMBARA said...

Selamat belajar Farhan!

Pembaca-pembaca Farhan