Monday, February 28, 2011

Excel Training Resort SDN.BHD

Assalamualaikum



Excel Training Resort ini terletak diatas bumi allah ... hehehe ...
Introduction yang menarikan ?
hehehe ...

Tu secara khasnya ...
Kalau ingin mencari tempat ini ... ianya terletak di Lenggeng, Negeri Sembilan ...
Tapi kalau diikutkan ...
Kawasan ini berdekatan dengan Bukit Broga ...
Tapi ...............
Tak pastilah kawasan ini ... Kerajaan Negeri Selangor punya ke Negeri Sembilan punya ...
Aku pun tak paham ... hehehe ...

Kem yang aku pergi itu dekat sinilah ...
Tak silap aku pengasas tempat ini Doktor Fazilah Kamsah ...

Best gak lah kawasan disana ...
Selesa ...

Siap ada kolam renang ... layanan kat sana pun menarik ... tempat tinggal pun selesa ...
Hehehe ...
Ada lagi nak tanya tak ??
Hehehe ...

Sila ambik tiket dulu ye ... hehehe ...
Wassalam

8 comments:

Prince Halilintar said...

kalau wat team building best ni..kos die mahal tak?

KUREKURE COMEL said...

ehhhh...pestaim dgr ni....
dr fazilah kamsah punya tempt ke?
tmpt motivasi ek...

MahaMahu said...

Ingat PLKN tadi heheheh...

M a W a D D a H said...

errr....(sambil angkat tangan...)

nak tanya...buat ape gi sana...hehe

Miss Yaty said...

laa....da de entry cite rupenye...hihi...nanti nak detail lagi ye...hurm cm best je tmpt ni...

LiFe KaMi said...

training ape ni..
macam nak jadi wakil malaysia jer..:)

miloais said...

camne program kat sana... best tak????
nampak ok jugak tempat tu

Raji berkata said...

owh xpernah dgr lagi sblum nih ;D
dr fazilah kamsah eh?
cmbest jer

Pembaca-pembaca Farhan