Monday, February 28, 2011

Persatuan Only

Assalamualaikum


Masa saya buat entry lepas pasal program ramai gak yang bertanya ... 
Apa buat kat sana ??
Plkn ke ??
Lawaklah kawan-kawan blogger ini ... hehehe ...
Conto yang bertanya - MaWaDDah ...

Sebenarnya saya ada kem untuk persatuan-persatuan ...
Under pentadbiran yang baru ...
Yang dipimpin oleh Rektor baru kami ...
Profesor Dato' Dr Aizuddin Ahmad ...
Alhamdulillah ...
Banyak lah jugak perubahan yang dibawa ... bermulalah dari pentadbiran dan seterusnya kepada pemimpi-pemimpin ...

Motiv utama kem saya ini lebih kepada menjadikan kami pelajar yang Ta'dib ...
Agak-agaknya tau tak apa makna Ta'dib ??
Maksudnya secara jeneralnya menjadi pelajar yang berkelakuan atau bersikap baik ...



Alhamdulillah ... banyak jugak lah input-input yang penting ...
Nanti kalau ada peluang saya share sikit ... insyaallah ...

Ok ... done ...

-Answer Questions-
Untuk menjawab soalan sahabat blogger ...
  1. Miloais - best tak ?? alhamdulillah ... seronok lah jugak ... hehehe ...
  2. Miss Yaty - nak detail lagi pasal tempat ni ye ?? tempat ini terletak didalam kawasan bukit broga ... kalau nak lebih maklumat ... silalah ke laman ini ...
  3. KUREKURE COMEL - Dr Fazilah kamsah punya tempat ke ?? ha'a tempat ini diasas oleh beliau ... memang tempat motivasion ...

Ok ...
See you all again ...
Wassalam

4 comments:

Miss Yaty said...

wah! siap buat entry sesi soal jawab ni..hihi..

thanks ye aan...best nye kan pegi kem macam ni..masa zaman sekolah jrang join kem...sebab sek tak buat...

u plak jrg jugak sebab miss yaty tak aktif persatuan pape...huhu

Miss Yaty said...

owh ye miss yaty ada tag GA.. kalau ada masa joinlah jugak ye ;)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/03/lulu-caldina-1st-giveaway.html

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...mesti seronok kn....
share la apa yg best kat sne ek...

Raji berkata said...

woahhh lahirlah seorang pemimpin baru lepas nih ;D
bestnyer ak pun nk pergi gak lah cmnih

Pembaca-pembaca Farhan