Tuesday, March 1, 2011

Lulu Caldina 1st Giveaway

Assalamualaikum



Terkejut hamba ...
Bila sahabat blogger yang selalu bersama hamba ...
Bukan-bukan ...
Maksud hamba ... bersama-sama memblog ...
Rapat jugak lah hamba dengan si dia Miss Yaty ... walaupun hanya dialam maya sahaja ...
Teringin jugak berjumpa sahabat-sahabat blogger ini ...
(Out of topic)

Ok Miss Yaty ini ada tag hamba untuk pertandingan Lulu Caldina 1st Giveaway ini ...

Apa !!
Tak kenal blogger ini ??
Famous kot dia nie ... ada ke tak kenal Lulu Caldina ...
Kalau tak kenal apa lagi ...
Pergilah kat sana ...
Simple sahaja kerja korang ... letak tajuk macam saya buat, gambar ini dan link gambar dan sidebar ...
Sebarang masalah rujuk sana ye ...

Ok ...
And than ... Tag lah orang ... sekurang-kurangnya dua orang ye ...

Pengumuman penting ...
Support lah blogger-blogger ye ...
Kalau bukan kita siapa lagi kan ??


Wassalam

9 comments:

Lulu caldina said...

yeah...teerima kasih sebab support 1st GA lulu....semua syarat sudah dipatuhi..semoga berjaya..

nora said...

nanti dah menang share adiah ngan aku tau

Prince Halilintar said...

baiklah mie..insyaAllah akan prince usahakan wat tag tu nanti..

nabilah_2908 said...

good luck yupp....moga2 ada tuah tuk GA ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW_2

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/03/kakpahs-giveaway.html

miloais said...

ok... thanks dear!

Miss Yaty said...

thanks aan sebab join GA ni jugak:)

insyaAllah suatu hari nanti kalau ada gathering blogger kita leh jmpe... ;)

p/s: budget aan nak jmpe miss yaty ni...hik3

Anati Soki said...

hehehe.. goodluck k!!!

lenloy said...

Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...

Pembaca-pembaca Farhan