Thursday, March 3, 2011

Update

Assalamualaikum


Tak tahu lah kenapa ... penat semalam masih tak hilang lagi ...
Letih nya tu ... macam hari-hari buat kerja berat ...
Padahal  baru sehari je buat benda nie ...
Penat mengupdate tempat tinggal yang baru ...

Sekarang ini ... pihak pengurursan cuba untuk menempatkan student-student foundation macam saya ini pada satu aras ...
So ... saya yang duduk tingkat atas ini kenalah mengisi kekosongan bahagian bawah yang ditinggalkan oleh student diploma dan degree ...
Masyallah ... bila masuk tu ... macam-macam bau ada ... habuknya tu ...
Macam setahun tak menyapu ...

So sebagai penghuni baru ini ... kenalah memastikan rumah dalam keadaan baik sebelum di duduki ...
Kemas punya kemas punya kemas ...
Alhamdulillah ...


Lampak lah jugak wajah bilik baru yang lebih selesa ... walaupun hanya sementara ... hehehe ...
Korang ada tak candangan apa-apa lagi nak diletak kat dalam bilik sementara nie agak-agaknya ??

Example - aircond ke ... hehehe ...

Wassalam

10 comments:

rotashia faizal said...

letak tv... :)

~masithah hanis~ said...

hahahah..candangan..along nak swuh buat pagar..rumah baru kan..sejuk kan bilik anda dengan ayat suci al-quran :)kui kui

Qaseh ElyaNas said...

wallpaper satu bilik hehehehe

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

..bicara hati ke hati.. said...

cadangan aku..latak peti ais dlam bilikk..hahaha..gurau je..

:>jgan lupe letak gambar kelas mangment B kat notice board ko..promote cikit bagi semangat..hahah:)

KUREKURE COMEL said...

masuk peti ais ke...takpun kabinet dapur...takpun....blur dah...hehehe

noraim said...

standart lah bila masuk bilik senior dl. sy pon cmtuh jgk dl. huhu.

A.s.t.i.n.a said...

beli lampu tidur.. romantik.

FATIN SYAFIQA said...

wah da lama tk singgah sini (:

Prince Halilintar said...

rajin kemas bilik..bagus2,bersih sebahagian daripada iman jugak..

ape kate letak jam dinding..senang nk tgk mase..

Pembaca-pembaca Farhan