Thursday, February 24, 2011

Program Smart

Assalamualikum


Bila aku tulis tajuk Program Smart nie kan ...
Mesti orang dah agak ... mesti kem punya ...
Kan-kan ??
Memang itu pun sebenarnya aku nak tulis ...

Insyaallah esok 26 haribulan 2 aku akan menghadiri Program Smart under Kuis ini di Lenggong, Perak ...
Kemungkinan 2hari tak dapat lah update blog ...
Yelah ...
Nama pun kem ...
Mesti lah teknologi ini susah sikit dibenarkan ...
Betul tak ... betul kan ??


Bila berada disana nanti
Keadaan aku mesti macam nie ...
Aku tengok kat tentatif program tu ...
Banyak bahagian yang cakap-cakap ...
Jawabnya aku kena lah sediakan gula-gula banyak-banyak supaya tak jadi macam itu ... hehehe ...
Insyaallah ... amin ...

Wassalam

13 comments:

miloais said...

woit! blom pegi lah dah masuk negatif input... tak elok tu dik!

jangan lah fikir camtu - selagi tak sampai masanya
elok fikir yang positif supaya kita akan lebih bersemangat beb!

[wahhhhhhhhh!~ cam bagus jahhh iols bagi nasihat kat orang!]

~masithah hanis~ said...

gi kem lek lok :D

Prince Halilintar said...

bagi sikit gula2, ngatok ni..hehe

ïêmå å¢klê§ said...

haha.. program ilmiah mmg membosankan...

mr.syazwan said...

biasa la tu

tido2.. haha

Cik SHiNJU said...

As salam...

Selamat menge'kem' yek..huhuh

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhh semangat lerr sikit cergaskan diri selamat jati diri masuk kem yerrr

LiFe KaMi said...

lama betul tak pergi kem,
semoga ceria2 selalu..:)

cintatehO said...

slamat menidokan diri...hehe

nabilah_2908 said...

hehehehe...kesian lak kt dia...tahan jer la... :)

mana tau progrm tu seronok.. :)

cemomoi said...

bukan smart reader's tu, kan?

NICK IRFAN said...

kem bina negara ke? hehe

Miss Yaty said...

amacam pegi kem? best tak? ce cite ckit....mana taw de info menarik leh kongsi ;)

Pembaca-pembaca Farhan