Thursday, February 24, 2011

Hargailah

Assalamualikum


Hai kawan-kawan ... alhamdulillah ... broadband ini dapat jugak beraksi semula dengan kelajuan yang terbaik dari ladang ... terbaiklah sangat ... hehehe ...
Tapi .........
Ingat ... hargailah broadband anda itu ... hehehehe ...

Itu boleh diketegorikan hak milik kita ...
Betul tak ??

Orang kata ... bila hak milik sendiri ini betul-betul sayang bagaikan menantang minyak yang penuh ...
Tapi .................
Kalau pemberian orang bagi kat kita perlu ke kita sayang ??
Jawanpanya ...
Yes ...
Pasti dan pasti ...
Walaupun sekecik mana hadiah itu ...
Example ...



Ini sebenarnya bukan Example ...
Alhamdulillah ... ada lah jugak awek baru sayang kat aku ... one more ... awek baru ... hehehe ...
Jangan marah erk awak ...
Joke aje ... hehehe ...

Alhamdulillah ... ada gak lah buah tangan untuk aku selepas sahabat aku ini baru balik bercuti di P.D ...
Walaupun kecik mana pemberian engkau, aku akan cuba hargainya ...
Insyaallah ...
Amin ...

Wassalam

7 comments:

A.s.t.i.n.a said...

kan? samalah.. anda guna maxis? tiba2 laju semaca.. sedangkan belum bayar lg.. eh

rotashia faizal said...

eh... macam key chain senah la.. :)

Prince Halilintar said...

bertuahnya ade org bagi ole2...sapekah gerangannya itu??hahaa

HadifaR_R said...

huhu...bertuah kamu... Nway, blog ni senang nak loading wlupun line slow...gud2...

Zaza said...

saye setuju! klu kite beli gue duit kite, baru la rase sayang giler giler giler!

miloais said...

ada gak orang ingat kat uols....!
hiks

ahmad humairi said...

Tahniah....ramai yang sayang sebenonyetu...

Pembaca-pembaca Farhan