Monday, February 21, 2011

Function Besar

Assalamualaikum


Alhamdulillah ... merasa jugak lah bila dah sem last fundation ini ...
Beberapa bulan lagi melangkah lah aku ke satu tahap yang tinggi sedikit ... iaitu degree ...
Bila nak tinggalkan foundation ini ...
Terasa sedih sebenarnya ...
Yelah ...
Banyak memory-memory ketika di foundation ini ...

Rasanya bila bersama kawan-kawan dah rasa macam adik beradik ...
Insyaallah ...
Bila dah lakukan aktiviti yang last dalam persatuan Asasi ini ...
Ukuwah yang di bina sampai ke mati ... amin ...

Insyaallah ... function makan malam ini akan diadakan tak lama lagi ...
Kalau tak ada angin melintang ... 27 haribulan 3 ...
Sorry lah kawan-kawan ....
Excited sikit ...
Lama tak ikut function macam nie ...
Last time form 5 ...
Lama lah jugak ...
Lagipun ini boleh dikata kan function besar lah kita orang pernah buat ...

Alhamdulillah ... tadi ada lah tengok-tengok dua tempat yang boleh dilaksanakan function ini ...
Tapi semua kat Bangi lah ...

First kat Puri Pujangga UKM ...
Dewan Banquet mereka ini ditempat kan di dalam UKM ...
Maybe ada sangkut paut dengan UKM kot ...
Menarik gak tempat tu ...
Package yang disediakan ...
RM35 ++ 

Memang tempat menarik ... tapi ...............

 (pintu masuk dewan)

 (kawasan tempat makan)

Tapi .................
Kitaorang cuba gak usaha untuk mencari ...
Alhamdulillah ...
Jumpa satu lagi di Bangi Golf Resort ...
Tempat nya dari luar lampak simple ...
Tapi bila dah masuk dewanya ...
Boleh diketegorikan cantiklah ...
Memang kena dengan tema kitaorang ...
Lebih kepada moden ...

(dewan dalam)

(dewan luar)
Mereka ada menyediakan jenis dewan ...
Didalam dan diluar ...
Package mereka ...
RM30 ++

Time tu macam dilema lah sekejap ...
Tak taw nak pilih macam mane ...
Insyaallah ... akan ada jawapanya ... amin ...
Wassalam

6 comments:

rotashia faizal said...

pilih bangi golf resort tu.. haha

A.s.t.i.n.a said...

event manager ke ni..?
tapi pernah sgt terlibat fnction.. tapi yg penting haruss makanannyee..

_aLiaHwaFa_ said...

yeay bestnye! hahah. btw paan, puri pujangga x best sangat lah. aku peanh bukak pose kt situ. xtau la kot aku je yg rse x best :)

miloais said...

tengok lah... yg mana lebih sedap makanannya....!
kalo tempat grand tak hengat - tapi makanan hancus - tak guna gak!

Prince Halilintar said...

harap2 dpt la pilih tempat yg sesuai nanti...

cikceriacorner said...

good luck dik...

belajau rajin2..:)

Pembaca-pembaca Farhan