Wednesday, March 30, 2011

Bahasa Kebangsaan

Assalamualaikum


Hari Komunikasi Khalayak (HKK) betul-betul menghalang kegiatan aku untuk memberikan masa pada blog ini ... macam-macam halangan ...
Kejap-kejap ... korang tahu ke apa HKK tu ?
Sebenarnya HKK tu adalah salah satu daripada Asigment aku untuk Bahasa Kebangsaan ...
Tapi ..............
Ianya lebih kepada komitmen kita dalam penggunaan Bahasa Kebangsaan ...

Tapi ... ia merupakan satu program yang akan mempersembahkan setiap acara seperti Pidato, Pantun, Syair, Sajak dan Lakonan ...
Untuk acara ini diberi kepada mereka yang terbaik ketika membuat presentation ...

Macam aku diberikan kepercayaan untuk membawa Pantun ...
Itu yang cuba beri 100% sampai tak sempat lansung nak update blog ...

Alhamdulillah selesai tanggungjawab aku untuk program ini ... tapi macam lawak juga lah aku kat depan itu ... InsyaAllah nanti aku cerita ...

Tadi ..........
Diatas persembahan aku ...
Aku pun dihadiahkan sedikit Cenderamata ...
Dari pihak Pengarah Program ...



InsyaAllah aku akan hargainya sebagai kenangan untuk selamanya ...
Amin ...

Wassalam

10 comments:

..bicara hati ke hati.. said...

lawak kot.hahah..ape pon tahniah la untuk ko ngan hadi,hana AI tau bukan mngement..haha..dan farah.tahniah untuk korang .bes sgat korang brpantun.:)

Hargai kenangan ni..:)

JIJI YU said...

hehe cer ko bagi video sikit..

rotashia faizal said...

eh nak mug tu jugak :)

Sekamar Rindu said...

salam...

comel cenderamata tu...

** folo ur blog...

EJA said...

bestnya dapat cndramata..nak satu boleh?hihi

NOOR FATIN said...

wah. pandai berpantun. huhu tahniah! :)

Prince Halilintar said...

wah..pandai berpantun rupanya...tunjuk la sikit pantunnya camne...hehe

DuniakuAbstrak said...

perghh...talented..jangan biar budaya melayu terhakis..

miloais said...

hang terer berpantun ye???
tahniah ye
cenderamata yg mug tu - cun!

_aLiaHwaFa_ said...

paan, aku dah dtg blog ko, nk support blogger kt mne nye pun? huhu

Pembaca-pembaca Farhan