Thursday, March 31, 2011

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Assalamaulaikum


Sakit apa bukanya tulah,
Ganjil tiada tercari ubatnya,
Awal kata dengan bismillah,
Salam sejahtera untuk semua .................

Orang kata bila dah di jemput kita kena cuba laksanakan niat orang itu ...
So .....................
Setelah dijemput oleh Kakak Tersayang untuk join projek yang dirancang oleh DenaiHati.com ...
Aku pun rasa nak turut sama mengikut projek ini lah ...
Tujuan projek ini dibina adalah untuk membina Network Blogger ...
InsyaAllah ...
Akan tercapai hajat itu ... amin ...

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 adalah

Bright Or Dark
  • Setiap hari InsyaAllah ... saya tak akan lupa untuk singgah ke blog ini ... saya kenal dia sebagai Prince Halilintar ...
  • Seorang yang kuat blog walking ... mana saya pergi ada nama dia ... seorang penulis yang cuba untuk menggembirakan semua sahabat blog dia ...
Sophisticated Girl
  • Blog ini kalau tak singgah rasa tak lengkap hidup ... hahaha ... mengenali beliau di alam maya ini sebagai Miss Yaty ...
  • Rasanya di alam maya beliau je memanggil diriku aan ... walaupun rasanya kami tak mengenali ...
My Name Is Nobody
  • Blog yang idea tak pernah lekang ... selalu meletakan gambar-gambar yang mempunyai unsur-unsur unik dan kadang-kadang itu lawak juga ...
  • Prinsip dia sebagai blogger adalah ... Korang Follow Aku, Aku Follow Korang Balik ...
Apa Kata Hati
  • Blogger yang mempunyai keunikanya tersendiri ... pertama kali mengenalinya dan mula rapat apabila saya post mengenai blog beliau ...
  • Ketika itu beliau kongsi tips macam mana untuk menjadi blog yang popular ... dan tips itu yang menjadi akar untuk aku berblogger ...
Lulu Pages

Banyak juga aku belajar dari blogger-blogger ini ...
Terima Kasih ...


Aku nak seru 10Blogger untuk join projek ini
  1. Myung Dae
  2. Farhatun Nabila
  3. Rotashia Faizal
  4. Aliah Wafa
  5. Hanisah Hussian
  6. Nabilah
  7. Lulu Caldina
  8. Azieraillina
  9. Jiji Yu
  10. Tok Esah

So done niat Kakak Disayangi dan done juga niat aku nak Support Blogger ...
Sebarang pertanyaan KLIK SINI ...


Wassalam

12 comments:

JIJI YU said...

haisy...gua support care laen la kot..

_aLiaHwaFa_ said...

paan thanx tag aku. eh tag ke? x kesah ah, haha. tapi KALAU aku rajin aku buat, hehe.

rotashia faizal said...

thanks pa'an... insyaAllah kalau tangan rajin nak menaip, tasha join la.. :D

Prince Halilintar said...

thank a lot..sekadar merapatkan ukhuwah..bagus cara ni utk support blogger lain..prince stuju sgt!!hehe

Tok Esah said...

heheh, thank tag tok.. hurm, miss yaty!! tok dah pernah jumpa.. baik dan lawa!! hehe

Hanim Mahali said...

hahaha... kakak tersayang la sangat kan...

Siti Nurhayati Dollah said...

Semakin banyak blog yang kita lawati, semakin banyak ilmu yang kita dapat. Dan semakin ramai juga kenalan kita :)

NICK IRFAN said...

hahahaha thnkz! serius terharu aku sbb nama aku ada jgk! he

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama kami tak ziarah”

yuppppp banyak aku tengok blogger yang popular... diorang semua hebat-hebat belaka... aku sering gak lawat blog diaorang tu....


nick irfan eehhhh dia pun tersenarai gak lah

nabilah_2908 said...

AKH tersenarai sekali..? (^_^)

oh..terima kasih yer...huhu..sekadar berkongsi ilmu..pndangan..yg diperolehi dr yg lain juga.. :)

projek ni..takde tarikh tutup kan..?

insya'Allah...nnti sy join.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

Miss Yaty said...

hihi..thanks aan..tharunye sb de gak org ske blog miss yaty..hihihi..insyaAllah miss yaty akn siapkn entry mlm ni ye..thanks aan :)

Tok esah: hahaha..ni puji nk miss yaty blnje ke?haha :p

eqbalzack said...

ok..abg eq nak terjah blog2 tu skrg...hehe

Pembaca-pembaca Farhan