Thursday, March 31, 2011

Hot Mana !!!

Assalamualaikum


Hot rasanya kat hati ini ...
Tapi tak apa ...
Niat aku pon nak mencuba je benda ini ...
Tak apalah ...
Sabar je dengan benda ini ...
Indah khabar dari rupa ...
Ramai jugak aku tengok member-member aku pakai benda ini ...
Aku pun tak tahu kenapa ...
Korang tahu ke apa yang membuatkan aku Hot nie ...

RM8 = Msg (100) + Talk (50minit)

Benda ini lah yang membuatkan aku Hot ... patutlah namanya Hot Tiket ...
Talk and Text ...
Agaknya bagi korang berbaloi ke pakai benda ini ...

Tapi maybe aku yang salah pilih package kot ...
Tapi aku rasa macam tak berbaloi pakai package Hot Tiket ini ...
Tak silap aku ...
Dia ada 3package besar ...

BERBUAL

RM15 = Msg (300) + Talk (120minit)
RM8 = Msg (100) + Talk (50minit)

SMS
RM15 = Msg (1000) +Talk (40minit)
RM6 = Msg (300) + Talk (20minit)


LAYARI
RM20 = 1.5 MB
RM10 = 500MB

Agaknya conclusion korang keseluruhan macam mana ?

Wassalam

16 comments:

ahmad humairi said...

memang hot sbb nama dia hot.

cemomoi said...

dengo member crita bagus je.. tapi sebab bukan pelanggan syarikat tu dengo je la.. cuma tipsnya, orang berniaga mesti tanak rugi, kan?

miloais said...

tah penah guna
so tak tau berbaloi ke tak...

nabilah_2908 said...

tkpernh guna lagi...guna topup biasa jer..

ada yg kata hot ticket ni lebih berbaloi drpd biasa.. :)

RM 8 call tuk 50 mnt..mmg murah dah tu...biasanya RM 10 tuk sejam je..tk pun kurang drpd tu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

Prince Halilintar said...

entah..sebab xpernah pakai pun hot tiket..hehe

PutRi_nAdiA said...

hot meyy , dapat mkan piza free redemm , bes ouh , btw singgah blog kamu balek

NOOR FATIN said...

xguna jugak. pakai youth club. dah lama. hehe. ntah la..

Miss Yaty said...

xbape minat tp rase cm nak cube jgk hot ticket ni..huhu~

storyfromme said...

bagi aku die tak berapa berbaloi la.

aliarosli said...

huh,kawan beli hot tiket
mengamok kot, tak mo
lepas tue, bagi je kat kawan yang nak
tak pakai pon

tak minat, membazir je

kalaw tak,sms boleh lebih 100

sirap merah said...

farhan ! haha.. hot3.. ~!gahahah
ilek aa..chill ~

amny said...

xpenah try rr...

best ke ??huhuhu^^

♥sophie♥ said...

xpenah pakai plak,,sbb gune youth club,, hee,, murah jgk,, sms 1 sen jek ..mls plak nk try hot ticket

meaw said...

salu tibai mesej free kat henpon abah.....eh,meaw folloe okay :)

i am S!L4H.. said...

yg x best psm mnde ni die terhad mase dan tarikh. grrr

Miss Yaty said...

bru smlm cube yang rm8..bes gak..hihi

Pembaca-pembaca Farhan