Friday, April 1, 2011

The Mines

Assalamualaikum


Merujuk kepada peta dunia ... The Mines terletak di Serdang, Selangor ...
Dan Mines ini juga berdekatan dengan KTM Serdang ...
Siapa tak tahu angkat tangan ...
Padan muka kalau tak tahu ... hahaha ...

Ok ...
Nak cerita pasal shopping complex nie ...
First time datang Mines ini tertarik dengan keadaan dan struktur pembinaan bangunan ini ...
Dikelilingi dengan tasik buatan manusia ...

 (Tasik Buatan)

The Mines menjadi salah satu tempat tarikan yang menarik ...
Yang menjadi tumpuan pengunjung ...

(Boat)

Salah satu keunikan The Mines adalah Boat ini ...
Tapi rasanya namanya bukan Boat ...
Tak apalah ... janji ada nama ... hehehe ...

Walaupun sudah banyak kali datang ke sini ... tapi ............ tidak pernah lagi menaiki benda ini mengelilingi The Mines ...

Rasanya suatu hari akan tercapai juga hasrat ini kot ...

Tempat lain ada ke macam benda ini ?

Wassalam

18 comments:

..bicara hati ke hati.. said...

seriously..ko tak pernah naik bot tu...best..hahaha..thumb thumb..:)

rotashia faizal said...

wah paan promote Mines nampak... nanti mines bagi hadiah naik boat free pusing keliling tasik.. hehehe

amny said...

xpenah ag tgok mnde nii...^^

Prince Halilintar said...

insyAllah satu hari hajat tu akan tercapai jgk..

NAD_YA said...

huu. lame tak pegi mines :P

farah wahedda said...

alaaa nak2 naik gak "BOAT" tu uwaaaa sob3

nabielahuda said...

erkk, tak penah pegi.
agak2 kalau kau nk naik bnde tuh.
ajak aku sekali eyh, jakun ni. wakaka.

neway, "xnak naek motor sbb ada aircond kan???
kereta xde aircond...so lagi suka naek kereta....hahaha
kalau xpaham tanya......hehehe" fine, aku try untuk pham tp tak paham2. hehhehe. :D

♥sophie♥ said...

nanty kite naik sama2 ehh .. haha :)

nabilah_2908 said...

lepas ni....pergi la naik bot tu...jgn tangguh2 lagi..hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA-JAWAPAN

Miss Ran said...

tak menarik naik bot..tak tau npe

erk npe ulang2 bace..tak bace dr first part ke?

Melur Jelita said...

Salam kenal,
dah polo. mana chatbox? x der ke

efa said...

taw pasal boat tu tp kan T___T tak pernah sampai lg situ wuwu

i am S!L4H.. said...

x pernah pegi sini. T___T

udin said...

sempoi2..

Henry Zackery said...

tapi air kat c2 byk sampah kn ??

Tukar Password Anda Sekarang

Naddia said...

tapi aer tuh busuk la..dulu mines tak busuk camtu taw..

Ainul Hayat said...

Tak pernah pergi pun...T_____T

Miss Yaty said...

teringin nk pegi the mines tp tak penah dpt p sne..huhu

Pembaca-pembaca Farhan