Monday, March 28, 2011

Kenangan

Assalamualaikum


YaAllah ... dah dua hari tak update blog ... kesian kat blog ini ...
Sedih rasanya blogku menjadi usang ...
Dulu aku janji padanya hendak sehidup semati ...
Tidak akan berbelah bagi kasih sayangku padanya ... tapi ..............
(cut)
Macam lakonan ... hahaha ...

Minta maaflah ... dua hari ini sibuk dengan program under falkulti ...
So ... kena lah bagi masa kat program tu ...

Tak apa ... seperti yang dijanjikan ...
Aku nak cerita pasal picnic aku di Sungai Congkak, Hulu Langat bersama rakan sekelas hari itu ...

Rasa macam seronok sangat ... lepas balik dari sana ... kami rasa kami semakin rapat ...
Dah macam bertahun-tahun kenal ... sedangkan hanya setahun perkenalan kami sebagai student di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor ...
Tapi itu yang di namakan sahabatkan ...

So kat sana ... kami buat BBQ ...
Memang seronoklah ...
Sebabnya yang lelaki ... lepas balik Solat Jumaat ... terus mencekik ... hehehe ...
Dah puas mandi sungai ...
Dalam pukul 4.00 kami bertolak balik ke KUIS ...
Biasalah sebelum balik ... perkara wajib ...


 (wanita-wanita)
(lelaki-lelaki)
(all of student)

Ok ... Alhamdulillah ... selesai picnic yang menggembirakan ini ...
InsyaAllah ...
Kenangan ini akan sentiasa tersemat dihati ...
Amin ...

Wassalam

10 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

comel je. haha :)

rotashia faizal said...

sweet.. :)

..bicara hati ke hati.. said...

kenangan ini takkan aku lupakan..semoga persahabatan kita akan kekal walaupun kita bersama hala tuju masing-masing..:)

YanaMIB said...

lama xpi sg congkak sbb mcm maken x best je tpt dia..bek pi sg tekala ke..hihi` =)

miloais said...

gambo no 2 tu - semua lelaki kewwww???
ekekekeke

nabilah_2908 said...

oh..kawan perempuan kamu..sopan2 semuanya... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
GELARAN

FariehanIbrahim [LBC] said...

besh nyeh picnic!
lame gler kot xg picnic reramai..heh! -.-'

Prince Halilintar said...

prince pun pernah bercamping disana..best kan..

Miss Yaty said...

semoga persahabatan aan dan kwn2 aan berkekalan selamanya...amiin..
:)

p/s: aan lmbt sgt anta komen kt entry buku blogwalking tu...hihi..tgu miza yusof plak buat entry share buku tu ye...

:)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

woaahhh! comelnye korg ni!.. haha

Pembaca-pembaca Farhan