Sunday, March 27, 2011

Kata-katamu doamu

Assalamualaikum


Alhamdulillah ... bersyukur sangat pada Allah dengan apa yang diberikan pada diriku ini sebagai hambanya dan sebagai khalifah di muka bumi ini ...
Begitu juga bersyukur yang tidak terhingga kerana di beri peluang untuk hidup diatas muka bumi ini ...
Alhamdulillah ...

Nie nak share sikit kat kawan-kawan blog ...
Sebenarnya hati ini gembira sangat apabila pagi tadi melihat di dalam Facebook ada seorang kawan ini post kata-kata yang sungguh menyentuh hati ...



Tersentuh hati ini ...
Terasa banyak sungguh dosa yang dilakukan ...
Ampunkanlah daku juga YaAllah ...
Diatas kata-kata ku
Diatas perbuatanku
Diatas perilakuanku
Diatas kealpaanku diatas muka bumi ini
Aku tidak mahu mencintai dunia lebih daripada dirimu YaAllah ...

Amin ...
Sama-sama kita renungkan wahai sahabat ...
InsyaAllah ...
Amin ...

Wassalam

13 comments:

rotashia faizal said...

amin..... :)

Ameera.Alias said...

Amin... :)
membalas kunjugan n dah folo ;)
rajin2kan diri mengunjung blog saya...

Arpiiz said...

kena lah selalu sedar agar tidak terleka..

si para para said...

amin...

indah kata kata tu..
lagi indah kalau kita dapat buat macam susunan kata kata tu..

tengkorakemas said...

bro, belajar kat kuis lagi?tengah cuti sekarangkan?

keampunan Allah perlu dipohon setiap masa

Prince Halilintar said...

perlulah berdoa setiap hari agar diampunkan dosa2..insyaAllah..

Qaseh dalia adelia said...

kata2 itu doa .. dan buat lah melalui perbuatan ..sng mengatakan aku tidak mahu mencintai dunia dr diriNya tapi kdg2 kealpaan mmbuat kan kita lupa dgn doa yg kita ucapkan :)

NICK IRFAN said...

btol2.. moga Allah ampunkan dosa aku jgk amin

♥e'in♥ said...

amin~

kay_are said...

amin.. teringat banyak nye dose pernah wat... tapi nak berubah agak sukar..em

miss.beeka said...

ameen , hmmm , takot bile pk balik dose2 dulu , huhu

Miss Yaty said...

amiin...syukur alhamdulillah kita semua masih di panjang kan usia...

Farah Nordin said...

LIKE <:

Pembaca-pembaca Farhan