Saturday, March 26, 2011

Tombol Pintuku

Assalamualaikum


Seribu kemaafan di pohon ...
Dah dua hari tak update blog ...
Minta maaflah ... ada sebabnya ...
Semalam balik sungai Congkak ... letih sangat ...terus tidur ...
And then hari ini pulak ...
Nak update ...
Tapi pintu bilik terkunci dari dalam ... lebih kurang macam auto lock lah pintu ini ...
So ...
Batalkanlah niat nak update ... sebabnya semua benda dalam bilik ...

(hanya mampu melihat)

Adalah pelbagai cadangan yang timbul ... contohnya ... pakai kad, terajang, tunggu esok dan ........

(ikut tingkap)

Fikir punya fikir ... kawan aku kata dia nak panjat ... aku confem tak boleh panjat ... kaki nie masih mengeletar ...

(Hidayat)

Dan akhirnya ... Alhamdulillah ...dapat lah aku masuk ...

(bilik ku yang disayangi) hahaha

Bila dah dapat masuk nie ... pergi lah cek tombol pintu nie ...

(jadi tikus membaiki labu kejap) hehehe ...

Ok ... nice jumpa you all again ...
Next cerita ... maybe nak cerita pasal Hulu Langat ...

Wassalam

17 comments:

rotashia faizal said...

hei bahaya tu...tingkat brapa nie??ish ish ish kawan baik nie...

_aLiaHwaFa_ said...

ehhh tak gayat ke si dayat tuh?? nampak macam jauh je dari tgkap depan nak ke tgkap bilik 1 tuh.

Mya said...

wowww dayat! big applause! haha

missSenget said...

eee....bahaya laaa~~!!

syukur semua selamat.. x__x

sendiri tgk rasa gayat..

..bicara hati ke hati.. said...

weyy dayat..ko tak nak habiskan sem ke?ha?nak memang merasa sgt jatuh kat bawah?..paan&dayat_bff 4 ever..:)

Black_roses92 said...

huh..bahaya weyh kalau panjat tuh. kang tak ke pasal jadi kes plak. hehe.. laen kali buat kunci spare, gantung la kat luar. hehe

Prince Halilintar said...

bahaya betul panjat kut tingkap tu..klu terjatuh menyesal tak sudah nanti..selamat xde ape2...

Ahmad Hidayat said...

aku ade blaja parkour dulu.. tingkat tiga tu rendah sangat..hahaha

azi nur said...

fuh...dulu mase kat asrama, pintu terkunci jugak...kami pakat2 cakap

"kite bako kite bako.."

hahahaa

the girang gumbira said...

standing ovation utk hidayat :) kagum mata bersinar tgk beliau ...waaaaa

~masithah hanis~ said...

ish bahyer nie....errr+_+ dayat2..huh

Mamachia said...

hehehee ..bahayanya dik..jangan buat lagi iya..
buat kunci pendua..

si para para said...

macam kenal je tempat tu..


bahaya tu bro.hari tu ada jugak yang buat macam tu..tapi terjatuh...mati....

tengkorakemas said...

ni kuis punya hostel ke?guna kad je senang keh3

Hanim Mahali said...

kenapa tak guna kad??? sampai panjat segala... bahaya lorh...

fyna said...

erkk...bhy nye....






jom singgah n folow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

napeace™ said...

Oh oh pernah terjadi gak. Bukan sekali, tapi banyak kali. T_______T

Tapi takdelah sampai ikut tingkap. (Walaupun terfikir nak buat, tapi gayat :B)

Pembaca-pembaca Farhan