Thursday, March 24, 2011

Picnic

Assalamualaikum


Alhamdulillah ...
Akhirnya tinggal sehari sahaja sebelum apa yang kami rancang terlaksana ... InsyaAllah ... amin ...
Tak lama lagi ... kami akan membawa haluan masing-masing ...
Fitrah manusiakan ...
Yang datang tetap akan pergi juga ...
Rasanya macam sekejap sahaja kami di Foundation ini ...
Tahu-tahu dah final sem ...
Sedih dan pilu pun ada rasanya dihati ini ...
(Drama leleh)
Hahaha

Ok ... biasalah ... introduction mesti ada ... hehehe ...
InsyaAllah ...
Esok ... kami sekelas Foundation in Management B akan mengadakan satu picnic di Sungai Gabai, Hulu Langat ...
Ikutkan perancangan awal lah ...
Tapi rasanya di tukar ... ke Sungai Congkak, Hulu Langat ...

Maybe bertolak kul 8.00 pagi ...
And then ... bila sampai lelaki bersedia untuk solat jumaatlah ...
So ...
After solat jumaat ... apa lagi ...
Mencekik ... hahahaha ...

InsyaAllah ... semuanya akan berada dalam keadaan baik esok ... amin ....
Doakan kami selamat pergi dan selamat balik ye ...

Wassalam

10 comments:

Prince Halilintar said...

bestnye dpt beriadah bersama rakan2..berendam kat sungai time panas2 syok beb..hehe

merahitujambu said...

pasni mesti terkenang2..

Miss Yaty said...

semoga semuanya selamat ye...selamat bercuti aan ;)

nur'aifaa said...

have fun kt sne nanty yee :)

Miss Yaty said...

dah lme nk tnye aan pasal iklan kat blog aan ni..

dpt byk income tak gune ads by advertlets?

sebab kalo ok nk cube ads ni pulak..hihi

Farhan Zulhusmi said...

xdelah....rasanya nuffnag lagi ok...tapi xtawlah...aan cuba je dulu...
bukan ke miss yaty pakai nuffnag??

Nabilah Atiqah said...

waaa...besnyer g picnic.....btw,thniah2....:D

Munie Blushious said...

semoga selamat sampai dan selamat bergumbira bersama kawan-kawan... alahai, tak leh jadi ni, kne g mandi sungai jugak ni... hehehe

♕ Mr.IX ♂ said...

mandi sungai? best!!

miloais said...

bestnya gi piknik...

lama dah iols tak berpiknik2 ni...

tapi hati2 ye aan....
skang ni sokmo hujan

Pembaca-pembaca Farhan