Wednesday, March 23, 2011

Cawan-cawan

Assalamualaikum

 (A)

 (B)

 (C)


Yang jauh mari dekat yang dekat mari rapat ...
Cepat-cepat ...
Kalau lambat nanti tak dapat ...

Opss ...
Minta maaf ye ... ini bukan nak buat promotion jualan cawan ...
Belum terlintas lagi nak buat macam tu ... hehehe ...
Saya just nak tanya pendapat you all ...
Antara Cawan A, B dan C ini ...
Mana yang korang nak suggestkan untuk aku beli ?
Nak tanya pendapat je ...
Sebabnya ...
Susah jugak nak buat keputusan ...
Rasanya tiga-tiga sama je ...

So apa pendapat korang semua ?

Wassalam

18 comments:

miloais said...

cawan (C) - yg dalam kaler cokelat tu...
nice...
yg dalam kaler biru tu nice lukisan kat luar - tapi sbbkan inner gelap - cawan tu nampak tak menarik...

(A) n (B) - too girly... kalo uols tak kesah.... bleh jer guna cawan (B)....

nabilah_2908 said...

sy pilih C...lebih smart..sesuai tuk lelaki mahupun perempuan... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : FIRE STARTING AUTOMOBIL

NOOR FATIN said...

saya pilih C!

LiFe KaMi said...

nak bagi awek ker,
yang b tu cantik le juga..

rotashia faizal said...

C!!! sebab ada sudu... hoho... nak bagi kat sape ha pa'an? *angkat2 kening*

JunAina said...

kalau pompuan mesti suka bunga2...

yimz said...

rasenya C kot..nice

Gen2Merah said...

saya pun suka yang C.. warna hitam dengan corak2 menyerlahkan sebuah kesenian.. ngeee~

zati embong said...

B! sebab bentuk dia unik plus sempoi je.

..bicara hati ke hati.. said...

aku nak CCCCCCC..sebab cawan tu menarik and ade sudu..kat sini kekurangan sudu..hahaa

ciEk NiENa said...

for me, sya suka yang chantek dan pelik.. so sya rasa B is da besh!! hehe..

Miss Yaty said...

gelas ni untuk kegunaan pe? aan nk gne sendiri ke tuk bagi kat org?

kalo aan nak gune C la okay,,hihi

simple :)

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

Klu saya saya suka C coz kaler hitam tu fav kaler

hajar anis said...

oke...memang sye "yang" pilih C..
hee :)

NICK IRFAN said...

kalau aku pilih cawan last kaler hitam nmpk smart sikit

Nabilah Atiqah said...

cawan A:ssuai tuk knk2 coz ade smiley...hehehe
cawan B:lg ssuai tuk girl coz ade bunga2...kihkihki
cawan C:ssuai tuk laki....

so,make ur own choice....

cik sakdi said...

cawan A coz idup kene ceria maaaa

Munie Blushious said...

cawan C sebab ade sudu ! =)

Pembaca-pembaca Farhan