Monday, March 21, 2011

Merong suasa

Assalamualaikum


Akhirnya ...
Akhirnya ...
Dapat gak aku cerita kat blog pasal Merong Suasa ...
Geram rasanya ...
Mane tidaknya ...
Bila aku buka blog itu, blog ini,blog sana, blog sini ... mesti keluar pasal cerita Merong Suasa ini ...
Mentang-mentang time tu aku tak boleh tengok ...
Bukan tak boleh tengok ...
Tak berkesempatan nak tengok ...
Tapi .............
Akhirnya dapat gak aku tengok Merong Suasa ... hehehe ...

Ok ... dah ... puas hati ... hehehe ...
Aku dah puas hati ... kalau korang ... apa sebenarnya yang masih tak puas dihati sekarang ini ... yang tak dapat korang tunaikan lagi ...

Wassalam

7 comments:

miloais said...

iols tak berpeluang lagi gi tengok citer ni...
ada banyak gak dengar2 citer +ve n -ve pasal MMH....

Prince Halilintar said...

cerita tu pun puas ati..hehe

rotashia faizal said...

tak puas hati sebab tak dapat tengok merong gak... kepingin... huhuhuhu

nabilah_2908 said...

sy masih tk puas hati..sbb tk dpt tgk lagi...huhuhuhu....

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

Hanim Mahali said...

Kenapa merong suasa??? cam pelik je... hoho

Miss Yaty said...

best tak cite tu? ce cite ce cite...

cik sakdi said...

best kan cter tu? mcm nak tengok lagi je

Pembaca-pembaca Farhan