Sunday, March 20, 2011

Jom Join Blog Review Myung Dae

Assalamualaikum



Patutlah macam tak lengkap je hari ini ...
Rupanya lupa pada janji dengan Miss Yaty nak join contest Sahabat Blogger ini ...
Rupanya Myung Dae ini sahabat saya juga ...
Harap-harap dia kenal sayalah ... dapat promotion lebih ... hahaha ...

Kita terus pergi soalan yang wajib ye ...

Kenapa Mohamad Farhan Zulhusmi punya blog perlu di review ? sebab-sebabnya ...
  • Saya ini hanyalah blogger jalanan ...
  • Menumpang kasih pada blogger-blogger lain ...
  • Menukut di tepian gantang sahaja ...
  • Hanyalah seorang blogger kais pagi makan pagi ... kais petang makan petang ... hehehe ...
  • Blogger yang baru berapa bulan menceburi bidang seni ini ...
Ok kan ... cukuplah ... kang banyak-banyak menangis lak penganjur ... sebabnya dah macam ayat drama ... hahaha ...
Jangan marah ye ...

Nak tag ...
  1. Farhatun Nabila
  2. Tasha
  3. Kakak di sayangi

Ok ... done ye ...
Wahai pengajur ... review lah blog saya selalu ye ... hahaha ...
Wassalam

7 comments:

misz said...

gudluck aan!hihi...sempat join tak blog review ni?huhu..

taknak join bloglist gak ke?hihi..

all the best ok! ;)

puteri ain said...

good luck ! :)

Prince Halilintar said...

gudluck lah..prince xsempat nk settlekan tag ujung minggu sbb masalah tenet dan laptop..

puteri ain said...

good luck..:)

..bicara hati ke hati.. said...

hihi..thanks Paan..hihi..tak sangka kau tag aku..aku jadi hepi..haha..aku nak join tapi dah expired..aku nak buat cam mana sihh..hihi..PEACE..:)

Anati Soki said...

keep on blogging and blogging and blogging.. hehehe. reivew blog itu best!!! :)

rotashia faizal said...

err tak boleh join... tak sempat.. btw mekasih tag.. :)

Pembaca-pembaca Farhan