Saturday, March 19, 2011

My Wallet

Assalamualaikum


Alhamdulillah ...
Apa yang terniat dihati ini dapat juga ditunaikan ...
Walaupun hanya ingin mencari sebuah Wallet baru unutk mengantikan sebuah Wallet lama ...

(Wallet lama)
Tapi ...............

Nak mencari Wallet ini betul-betul dalam seribu dilema ...
Rambang mata ini hendak memilih ...
Habis satu The Mines di tawafnya ... tapi masih tidak menjumpai apa yang berkenan dihati ...
Itu tak kena ... ini tak kena ...

(At The Mines)
Pilihan disana memang banyak ...
Ibaratnya segalanya dihujung jari ...
Tapi ini bukan macam Internet ... maksud hujung jari ini ... tinggal tunjuk dan bersedia mengeluarkan duit anda ... hehehe ... hahaha ...

Bila dah pusing-pusing tu ... akhirnya membuat keputusan hendak ke Down Town, Cheras ...

Setibanya disana ... apa lagi ... seranglah kedai Wallet yang ada ... hahaha ...
Dan akhirnya ...
Alhamdulillah ...

(Wallet Baru)
Lahirlah sebuah Wallet Baru ... hehehe ...
Alhamdulillah ...
Lawa tak ? hehehe ...

Wassalam

10 comments:

..bicara hati ke hati.. said...

haha..cantik new wallet..tahniah ya..haha:)

rotashia faizal said...

lawa.. :)

Oasis said...

Wallet yg bru tu cantuk la..tp saya suka yg pjg sket

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

harusla lawa dr yg lama kot..syahdis je tgk wallet lama hehehe

nur said...

HEHE..
betul tu pinky momma..
wah. walet baru tu byk duit tak aan?..

JOM KE: ALL IN ONE

iwan_dextrous said...

aku pun nak beli..tapi smpi skrg x beli2..hahha

cikceriacorner said...

cantik..lawa...xpe..asalkan awak suke n eppy pon da ok..

Maryam Alini said...

If not mistaken ni kat FOS kan?
i jsut bought that white wallet for my brother. i think wallet kat FOS ni smart :)

Abang Jonni said...

huhuhu.. cukup dilemma nak beli wallet ... tapi jumpa gak yg terbaik ye tak...

Miss Yaty said...

lawa..hihihi..dompet baru dah tu tapi err fulus dalam dompet penuh tak?hihi ;P

Pembaca-pembaca Farhan