Friday, March 18, 2011

Kompleks Penyayang Bakti

Assalamualaikum


Nak tekan papan keyboard ini pun rasa kekok sebenarnya ...
Maklumlah ... dah dua hari tak bukak blog ... bukak pun tak sempat nak update apatah lagi ...
Seribu kemaafan dipohon ye ...
Tak ada rezeki ...

Keadaan diri tidak mengizinkan kerana sibuk sangat dengan program persatuan ...
Alhamdulillah ... tadi sempatlah buat lawatan ke rumah kebajikan masyarakat di Petaling Jaya untuk membuat pertemuan dengan pihak pengetua sana ...

Alhamdulillah ... dapatlah kata-kata sepakat yang program kami akan diadakan pada 2 April 2011 ...
Tempat itu lebih dikenali dengan nama Kompleks Penayayang Bakti, Sungai Buloh ...


Penghuni disana berjumlah 35 orang kanak-kanak dan 15 orang warga emas ...
Bila sudah sampai disana ... akan pergunakanlah peluang yang ada untuk bersia-sia disana dengan sebaik-baiknya ... alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan ... betoi tak ? hehehe ...

 (surau)

(pusat pentadbiran)

Rasa tak sabar nak tunggu program ini bermula ...
Orang kata excited lebih ...
Seronoknya ... sebenarnya bila tengok kanak-kanak disana ...
InsyaAllah ... bila program ini bermula ... kami akan pastikan ianya akan berjalan tanpa penghujungnya ... (jangka panjang) ...

Amin ...
Wassalam

11 comments:

Cik Aien said...

program ini anjuran?

uwh anda student kuis!

Farhan Zulhusmi said...

program ini anjuran persatuan asasi..sbbnya sy amek asasi di kuis

puteri ain said...

seronok la kalau dapat join..

Novelgurl said...

Salam..haa..smpai ke pangkal bahu terus la ..huhu..All da best =)

Prince Halilintar said...

mmg best join prgram mcm ni..

NOOR FATIN said...

sy xpenah lagi pergi lawatan mcm ni. nak sangat pergi.. huu..

cikceriacorner said...

selamat berprogram adik..

eppy dan ceria tau masa buat program ni..baru ati kite puas..heheh

Miss Yaty said...

menariknya aktiviti macam ni. miss yaty tak penah join aktiviti mcm ni..nanti smapai kan salam miss yaty kat adik2 kat sana ye ;)

gudluck tuk aktiviti ni ye ;)

safety first ok! :)

Myfrin's story said...

Salam, dik farhan. Bestnya dapat join lawatan tu...:)

NICK IRFAN said...

wah! best tu ada lawatan plak?

puterinuraqiliah said...

seronoknya! teringin join program mcm ni^^

Pembaca-pembaca Farhan