Tuesday, March 15, 2011

Macam nak pilih makwe !

Assalamualikum


Penat nak cari tajuk yang bersesuai ...
Rasanya tajuk ini yang paling sesuai ... hahaha ...
Padahal tak ada kena mengena sangat ...

Ok ... kang introduction lama-lama tak sampai ke bahagian apa yang hendak disampaikan ...
Semalam aku pergi ke Tesco Nilai, Negeri Sembilan ...
Tujuan dihati hanyalah satu ...
Nak beli Minyak Wangi dan Nedoren ...
Pemilihan Nedoren tak ada masalah lansung ... sebabnya aku memang dah biasa pakai Rexona (power) ...
Sebabnya aku memang suka yang power-power ini ... hahaha ...

Bila sampai kepada pemilihan Minyak Wangi pula ...
Aku jadi tak tentu hala ...
Memang niat dihati nak pakai Minyak Wangi jenama adidas ...
Tapi ...........
Banyak sangat Minyak Wangi yang berkenan dihati ... aku ini suka Minyak Wangi yang lembut-lembut baunya ...
So .............
Adalah dua tiga jenis Minyak Wangi yang aku berkenan ...

Akhirnya ...
setelah dipikir dan dipikir ...
Siap bersila aku kat situ nak buat keputusan ... akhirnya ...



Dirimu menjadi pilihan hatiku ...
Akan aku habiskan 3bulan bersamamu ...
Selepas habis dirimu akan aku buang ...
Akan aku gunakan pepatah melayu ... Habis Madu Sepah Dibuang ... hahaha ...

Korang pernah ke jadi macam aku ?
Macam tak  je ... hehehe ...
Wassalam

11 comments:

Prince Halilintar said...

prince xpernah plak pkai perfume adidas ni..sedap ke bau die?selalu pkai dashing je..ehehe

Miss Dill said...

perfume adidas mmg wangi~

deodorant power~

hihi.


Miss Dill^^

hitam . putih ♥ izzatul said...

tajuk ke main lg gempakzz ... saspen !

bun said...

erk?? apakah??

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

haiyaaa darling..memati ingat apa dia nedoren tu hahah deodoran rupanya

a.samad jaafar said...

suka tang peribahasa tuh.. habis madu sepah dibuang.. err.. buat ape simpan sepah ye tak..? kihkihkih..

t kasih datang ke blog saya dan komen yg ditinggalkan best ! hahahaha..

saya follow awak..

cikceriacorner said...

saya xkisah perfurm ape..asalkan wangi..hehhe

AngahSayang2314 said...

dtg sini singgah & 4llow uu

miloais said...

iols pun pakai this brand
adidas yg kaler hijau
iols suker banget

tak le wangi sangat pun
just nice!

cik sakdi said...

mak oi ingtkan gi jalan2 kat tesco jumpe awek rupenye,., haha gua tertipooo! haha i like power too, ngeh3

ayanuts said...

ini baru nk pilih minyak wangi..sok kalo nk pilih bakal bini mcm mana la agaknyerrr ye incik aan :) he..he..

Pembaca-pembaca Farhan