Friday, April 29, 2011

Aku pun tak ingat !

Assalamualaikum


Malam ini betul release tension rasanya ...
Buku tak jenguk lagi ...
Final tinggal berapa hari lagi ... takut rasanya bila dah sem last asasi nie ...
Takut repeated paper ...
Tak pasal-pasal tak boleh masuk degree ...
Nauzubillah ...

Tadi tengah-tengah habiskan masa dengan maen Pro Evolution Socer 2011 (PES) ...
Tiba-tiba ada seorang sahabat tanya aku ...
Macam mana nak letak benda ini ...

Mula-mula aku rasa pelik ... sebabnya masa itu aku tengah habiskan masa aku dengan PES 2011 ini ... game tengah fight ...
Aku pun macam layan tak layanlah ...
Lepas aku perolehi kemenangan ... hahaha ...
Aku pun datang dekat dia ...
Dia tanya balik ...
Macam mana ye ?
Aku nak Penguin dan Monyet taw ...
Aku nak tergelak sebabnya gaya dia bercakap yang membuatkan aku geli hati ... hehehe ...




Rupanya dia nak letak Widget ini ...
Aku ingatkan dia nak apa tadi ...
Aku pun cubalah usahakan untuk dia ...
Aku pun macam dia jugak dulu ...
Semua benda nak letak dalam blog ...

Usaha punya usaha ...
Minta maaf ...
Aku pun tak ingat ...
Dia pun buat muka kecewa ...
Kesian dia ...
Minta maaf ... aku betul-betul tak ingat ... dah lama dah aku buat benda ini ...
InsyaAllah ...
Nanti aku cuba usahakan lagi ...


Wassalam

12 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

http://widgetindex.blogspot.com/2010/03/cute-animal-3d.html

hajar anis said...

huhu..kesian kat 'org' itu..

Eyka said...

aduss seng je laa~ copy ats 2 punye embed pastu copy masuk html code 2 ha..pastu save..setel! hee:)

Rozuan Ismail said...

kesian dia.huhu

MiSzy DiaN said...

click jak dkt widget kamu tue..
nati link dia akan keluar..
:)

rotashia faizal said...

spe tu paan? hoho

NOOR FATIN said...

saya pun dah lama remove widget tu. dah lupa dah cara nak letak. hehe

NICK IRFAN said...

ko layan pes 2011 jgk rupanya? tean ada malaysia x? dgn team negeri kat liga super dgn liga perdana??? aku ada... hehehehe

black cat said...

kter tkot repeat tp still sempat maen game yea...haha

asliner said...

wah..
student asasi ke?

bijak2 budak sekarang..
gudluck untuk this comming exam..=)

Fyqa said...

hehe. layan pes..

oh btw gud luck exam :)

Miss Yaty said...

gudluck ye farhan :)

Pembaca-pembaca Farhan