Thursday, April 28, 2011

Foundation to Bachelor

Assalamualaikum


Hidup ini setiap masa akan berlaku banyak perubahan ...
Perubahan yang kadangnya kita perasan ...
Kadang juga tidak ...
Tapi bila kita ambil tahu dan perhatikan betul-betul mesti kita akan lampak perubahan itu ...
Betul kan ?

Farhan rasa macam betul statement ini ... hehehe ...
Macam Farhan ...
Perubahan yang jelas Farhan perasan adalah ...

Tak lama lagi nak masuk Degree ...
Meningkatlah ke satu tahap yang lebih tinggi daripada Foundation ...


Dan daripada Foundation in Management ke Bachelor in Accounting ...
Biasalah kalau dah sampai ketahap yang lebih tinggi ...
Tahap pembelajaran pun tinggi juga ...
Pasti dan pasti ...


Buku-buku rujukan pun tebal-tebalah ...
Dah macam kamus Dewan Bahasa dan Pustaka ... hehehe ...
Takut rasanya tengok ...
Tapi ...............
Inilah yang harus Farhan tempuhikan ?
Sebabnya inilah pilihan Farhan kan ?

InsyaAllah ...
Doakan kejayaan Farhan ...


Wassalam

9 comments:

Izzuddin Fauzi said...

BUKU2 TEBAL-TEBAL NIE BLAJO APE PN SME SAME JER...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Prince Halilintar said...

menuntut ilmu adalah tuntutan agama..=)

miloais said...

my dear... iols doakan uols mampu menempuhi cabaran dalam dunia pembelanjaran...
insyaallah.... uols boleh punya lah!

yg penting - USAHA
dah USAHA - selalu2 lah berdoa pada Nya...
mintak dipermudahkan perjalanan hidup
lulus dan berjaya dalam ujian - di u dan jugak ujian hidup...

NOOR FATIN said...

insyallah bleh. usaha tangga kejayaan. gudluck!

farah wahedda said...

fuuhhh tau tape makin naik sem makin tebal la buku2...gud luck farhan ^^

Ainul Hayat said...

Ye dik, kalau ini pilihan kiter, kiter sendiri yang harus pandai camne nak uruskan pelajaran kiter. Semoga berjaya yer dik.

SumBody Me.. said...

jenjalan sini ushar2 tangga sekolah..hehe :)

Raihana Izzati said...

Hidup bukan mudah.

Goodluck :)

jia said...

gudluck.. :)

Pembaca-pembaca Farhan