Wednesday, May 4, 2011

Dugaan Allah

Assalamualaikum


Pengalaman sem last yang akan diingat sampai bila-bila pun ...
Lagi pun ini kan dugaan Allah ...
Kenalah kuat menghadapinya kan ...
Farhan tak salahkan pihak pengurusan ...
Diatas apa yang berlaku kepada kami ...
Walaupun kami terpaksa menunggu dengan keadaan yang rela ...
Ketika itu ...
Kawan-kawan yang lain dah masuk dewan periksa dah ...
Dah jawap soalan dah pun ...

Tapi ...........
Kami sabar menunggu ...
Dan kami faham inilah dinamakan protokol ...
Kami tunggulah giliran ...



Tunggu dan tunggu ...
Alhamdulillah ...


Bahagian pengurusan bantu kita orang nak masuk dewan peperiksaan ...
Kita orang tak dapat print slip sebabnya surver down ...
Portal tak boleh buka selama 3hari sebelum final ...
Alhamdulillah ...
Nasib baik pihak pengurusan baik ...
Diorang yang tolong print kan slip untuk kita orang ...
Alhamdulillah ...
Kami boleh menduduki Final untuk sem last ini ...
Doakan kerjayaan kita orang ye ...
Amin ...


Wassalam

16 comments:

KuNanGKuNanG said...

smoga berjaya..amin...

nurkaloi said...

gud luck ^__^

Prince Halilintar said...

slmt dpt prince slip exam tu..klu x xdpt la nk amik exam..hehe

ann dhaniah said...

kesian..ini la dugaan.. ;)

nabilah_2908 said...

moga dipermudahkan segala urusan.. ;)

akU GaDis said...

cuak nya..

ahamdulillah boley amik final jugak :)

Miss Sunshine said...

Alhamdulillah... dapat jugak ambik exam kan... Good luck ok.. =)

teh o ais limau said...

kasihannya..sabar lah..:)

*luv Syahnia* said...

dugaan tu..gud luck ;)

SiS NaD said...

SaLaM...

TaK PaSaL2 Je... TaPi NaSiB BaiK DaPaT GaKS aMiK eXaM... MGa BJaYe NGaN JaYaNYa... (^_____^)V

NOOR FATIN said...

buat yang terbaik ye. gudluck! :)

rotashia faizal said...

dah gaya macam orang bersalah pulak 2 orang tu.. hehe

zati embong said...

huhu pelik.patutnya fakulti da print awal2,amek dekat fakulti je xpun pa.huhu

nway good luck ye dik.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik doakan ko beroleh yang ko hajati. usaha , doa, tawakkal tangga kejayaan.

deeya said...

sepatutnye takkan ade masalah macam nie .. tp biasenye stiap yg terjadi tu pasti ade hikmahnye . gud luck ye farhan =)

Titisan Hujan said...

adohaiii....
ksilapan teknikal cmni la kasi bengang je

tp alhamdulillah..dpt ambk final gk
moga berjaya

Pembaca-pembaca Farhan