Friday, May 6, 2011

Kucing Manusia

Assalamualaikum


YaAllah ...
Tak perasan blog ini dah lama tak update ...
Ingatkan baru je update ...
Rupanya dah lebih kurang 3hari tak update ...
Isy lama tu ...
Tapi Farhan rasa latest Farhan update adalah khamis petang ...
Entahlah ...
Rasanya dia punya setting kot tak betul ...
Nanti Farhan cek ...

Farhan nak kongsi satu benda ...
Tertarik betul bila Farhan tengok kucing itu ...
Taw kenapa ?
Macam ini kisahnya ...

Semalam Farhan dapat kek ...


Farhan tak makan sangat sebabnya dah kenyang ...
Tapi sebab orang dah bagi Farhan makanlah walaupun sedikit ...
And then  balancenya Farhan tak taw nak buat apa ...
Lepas itu ......... Farhan terkejut sebabnya ....


Tengok dia bagi kek itu dekat kucing ...
Kucing itu pun dengan rakusnya menghabiskan segala rezeki yang ada ...
Farhan macam pelik juga ...
Tapi ....................
Kalau dulu-dulu Farhan pernah dengar gak kucing makan durian ...
Itu lagilah ...
Dah macam manusia dah ... hehehe ...
Nasib baik dia tak telan dengan biji-biji sekali ...
Cumanya ...
Farhan tak tahu lah ...
Adakah ada kucing-kucing laen pun makan-makanan seperti manusia ini ?


Wassalam

17 comments:

nik rosmawati said...

kucing umah kat kg akak demand.suka makan ikan jea.hehe

EJA said...

kucinsg sekarang dah tak mahu makan ikan..haha

Cik Bidadari said...

adoi... comelnya.....

_aLiaHwaFa_ said...

arwah kucing aku mkn aiskrim! comel haha :D

nand nasyari said...

kucing zaman sekarang educated. Kalau boleh dorang nak makan chili's , tgi friday..macam-macam lg aah. haha!

-nand nasyari-

cikceriacorner said...

hehehhe..

wow..kucing sekarang moden kan...makan kek tu..hehehe

cik aisya said...

hoho . bgs betul kucing pon mkn kek . hebat ! agak agak kucing mkn tak kue teow kungfu telor mata ? =.=

Prince Halilintar said...

aiyoo..kucing pon makan kek eh..kucing org putih ke ni????hahaa

NOOR FATIN said...

kucing saya makan semua cucur yang mak buat. hahaha cekodok ke, cucur udang ke, lempeng ke apa2 la, semua dia makan :) hehe

black cat said...

dlu2 da gak bela kucing...n pantang bli durian mesti kucing 2 mengiau nk msuk umah, menyibuk jew nk mkn durian gak...

miss.Addin said...

kucing pun ada perasaan . yang membezakan manusia dengan haiwan , manusia ada akal :)

asliner said...

kucing pun nak makan yang sedap2..
tue yang bantai makan kek..=)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

untungnyer kucing tu sesama merasa makan kek tu.... kucing tu teringin gak makan

Far8 budak baik said...

hahaha weehh..
dasat gile kucing tu.
hak3 sumpah rakus.
tpi lapa kot..kesian

Cik Ina minat Do do Cheng said...

first time makcik nengok kucing makan kek.special sangat kucing ni.

*luv Syahnia* said...

tergamam bila kucing kat umah
dok mkn durian
lpas tu cpt2 p bilik air
cari air..mungkin kpanasan kot

s.N.h said...

kucing saya makan durian dgn sayur ^_^ siyes tak tipu

Pembaca-pembaca Farhan