Saturday, May 7, 2011

Pantai Kelanang

Assalamualaikum


Apa yang Farhan tahu ...
Pantai Kelanang ini terletak di Banting, Selangor ...
Itu pun Farhan tahu lepas Farhan menjejakan kaki ke sana sebenarnya ... hehehe ...
Sebelum ini tak tahu pun ada pantai secantik ini ...

Betul ...
Bagi Farhan kawasan ini memang cantik ...
Farhan pergi kesana sebabnya menemankan kawan-kawan lelaki yang teringin nak kami duduk setempat and then bersembang-sembang ...
Keadaan yang seronok ketika itu memang tak boleh digambarkan dengan kata-kata ...
Yelah ...
Bukan selalu kita orang dapat lepak beramai-ramai setempat macam ini ...


Betulah kan ...
"Benda yang paling manis dalam dunia ini adalah kenangan"
InsyaALLAH ...
Ukuwah kami sampai bila-bila ...

Kalau korang nak cuba tengok kecantikan ciptaan ALLAH ini datang lah erk ...


Wassalam




11 comments:

ika said...

tempat ika..:)

zati embong said...

ooh blog jat?its ok.kdg2 ada jugak yg tegur xnmpak tulisan O.o

lambat loading la 2.

Cik Bidadari said...

adoi... farhan.. kalau awak post entry ini... akakpun tak tau... cantik yeak?

_aLiaHwaFa_ said...

every happiness must come to an end eh? :')

NOOR FATIN said...

xpenah sampai lagi kat sini..wuu..

Far8 budak baik said...

mmg cantik pantai ni..
tapi kalau pantai PD
buruk gile..angin pun takde..
hak3

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kampung makcik ni. ko baru tahu ye, pantai tu cantik??
Dah lama tak balik, semenjak mak makcik dah meninggal dunia.

Prince Halilintar said...

cantek ek tempatnya..xpernah dgr lagi pantai ni..

Republic Aku said...

aa...tak tau pun ada pantai cantik disana...

salam.

Ainn Hazwany said...

wahhh.. lamanya tak pi pantai !;)

jati nasirah said...

salam.aan, bila sampai di pantai kelanang ni?tmpt jati tu.lbh krng 5 min. sj dr rumah, naik basikal pun boleh.huh, cantik ke?tp, mcm yg aan ckp "ciptaan Allah" semua cantik...^_^

Pembaca-pembaca Farhan