Sunday, May 8, 2011

Mohamad Farhan Zulhusmi ada peminat ?

Assalamualaikum


Betul ke nie ?
Agak-agaknya korang percaya tak yang Mohamad Farhan Zulhusmi ini ada peminat ?
Bukan sekadar peminat tapi secret admire ... hehehe ...
Mesti orang lain terkejut kalau betul Farhan ada secret admire ...
Sebabnya ...
Farhan ini pendiam ... (pendiamlah sangat) ... hehehe ...

Ok ...
Abaikan introduction itu ya ...
Semua itu outa je ...
Farhan nak kongsi gambar ini ...
Tapi ...........
Kongsi gambar sahajalah ya ...



Alhamdulillah ...
Dapat kongsi ... hehehe ...
Sebenarnya ini hadiah dari kawan baik Farhan ...
Perempuanlah ...
Ingat ............
Jangan buat gosip apa-apa ... kawan sahaja ... hehehe ...
Lawa tak ?
Alhamdulillah ...
Saving bujet ... dapat dompet and topi percuma ... hehehe ...
Kalau korang nak bagi dekat Farhan macam ini pun boleh ... hehehe ...


Wassalam

17 comments:

wahida said...

tak kira..nak ckp gak...mesti awek ko kan? hehe...

*luv Syahnia* said...

eleh kontrol plak..
sentap kot kwn pompuan tu
tak ngaku dia awek ko..hihi

farishaazlan said...

Muhamad Farhan Zulhusmi ada peminat?wau soalan cepu Emas ni..rse mcm nk gelak guling2 jew..hahaha

Hanis MY said...

feewittt kalay ada apa2 pun apa salahnya hehe..cantik hadiah tu pandai dia pilih...

KatekateKite said...

hahaa.... taknak bagi!...=p

eh ehh... takde ke org nak bagi kite hadiah gak? =p

Lieyda said...

amboi.best la dia dpt gift.

nabilah_2908 said...

teman tapi mesra ke yang bagi..? hehehe..

tak semestinya yang pendiam tu xde peminat...adakalanya perempuan lagi suka tau..hahaha... :P

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NASI AYAM UNTUK IBU

Prince Halilintar said...

eceh ceh...bagusla klu berkenan pon..blh dpt mkn ns myk farhan nnt..hihi

MiSzy DiaN said...

admire gak laa tue..
bkn senang taw sorg perempuan nak bagi adiah mcm tue.. msti ada sebab.. heheee

miloais said...

wahhhhhh!~ dah ada peminat kekdahnya...
bahagia hidup!

cik aisya said...

wah wah . pakcik farhan ade peminat . huhu :P

~nsar~ said...

perempuan tak kan bagi barang senang2 la.. melainkan dia dah terpikat.. hoho... farhan pendiam di kelas.. balik bilik bukak hanset... mesej.. chat.. hoho

Mohd Ridhuan said...

syoknye de org kasi adiah...
hehehheheh...

SiS NaD said...

SaLaM FaRHan...

WaH!~ DaPaT HaDiaH DaRi GeGuRL La... BeST2!~ (^_____^)V

asliner said...

orang kata..
kalau perempuan tue sanggup buat apa saje untuk lelaki tue..
maknenye perempuan tue dah tersangkut dengan lelaki tue..

eh..
ade kene mengena tak statement nie dengan entri paan kali nie..=)

Mr iz said...

he he he kawan tapi mesra... steady la... tapi kalau tak mau hadiah tu bagi tau... kira settle...he he he.....

~MoNika~ said...

Salam
Hahaha :D Uisshhh. Pa'an ! dlm diam2 ade secret admire yeee. sapelah agak2nye tuhh :p

Pembaca-pembaca Farhan