Monday, May 2, 2011

First Giveaway dari Nana

Assalamualaikum

 

Pagi ini bukak sahaja blog tengok komen yang ada ...
Tiba-tiba lampak komen yang mengatakan aku di tag untuk masuk First Giveaway dari Nana ...
Yang tag aku pulak nie wanita ... aku ini penyegan orangnya ...
Malulah aku ... (malu ke) ... hahaha ...

Yang tag aku ini namanya Suha ...
Dia ini rajin masuk contest-contest ini ...
Baguslah ...
Boleh support blogger-blogger ...
Kalau orang-orang macam dia tak support siapa lagi nak support kan ?
Betul kan ?

Apa-apa pun ... kita cubalah tanam sikap support para blogger erk ...

Kalau korang rasa nak support para blogger ... sila-silakanlah erk ...
Tak kan korang nak support otai-otai sahaja ...
Yang baru nak up nie ...
Tak nak korang bantu ...
Ok ...

Tag
Done semua syarat-syarat ...

Wassalam

13 comments:

~C-K-K~ said...

blogwalking sini... gudluck ekk untuk giveAway ni.. saya pun dah join... hehe..

DAH FOLLOW BLOG NI...

ieda said...

hahahah segan ! ...
gud luck dik :))

Prince Halilintar said...

gud luck farhan =)

*luv Syahnia* said...

eh tjumpa bloger yg
brasal dr kg halaman yg same lah ;)

eceh malu lah sgt.. ^__^*

dwaty said...

kunjugan balas dari saya... dan gud luck 4 GA ni....

HonEyBuNNy said...

good luck....

salam ziarah....;-)

nabilah_2908 said...

good luck...moga ada tuah tuk GA ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOMEMADE PIZZA

Cik Bidadari said...

kita tumpang baca aja... gud luck tau

NOOR FATIN said...

gudluck awak! nanti sy nak join jugak la. hehehe

umialya said...

good luck

Far8 budak baik said...

gudlcuk waaaa...
ak pun nk jadi
jenis yg sapot bloggr lahh..
hehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

good luck dik.thanks bagi makcik ,nanti kalau free makcik ambik.

suha said...

hahaha penyegan ke?
kite support dorang,dorang support kite..smoge brjaya =)

Pembaca-pembaca Farhan