Monday, May 2, 2011

Islamic Song Festival 2011

Assalamualaikum


Tarikh : 04/30/2011-05/01/2011
Masa : 07:45p.m - 11.55p.m
Tempat : Kuala Lumpur Convention Center Jalan Ampang


Ok ... done ... intrroduction ...


Farhan sebenarnya sakit hati ...
Tahu kenapa ...
Hari ahad ada konsert dekat sana ...
Membariskan Artis-artis nasyid luar negara yang famous-famous ...
Kawan Farhan dapat pergi ... dan dia dapat tiket masuk percuma ...
Seronoklah dia tak payah modal dekat RM140.00 ...
Tak silap Farhan lah ...

Nak tahu ...
Bila dia dah sampai rumah ...
Barulah dia cerita ...
Sebenanrnya semalam ada 3tiket percuma yang lebih ...
Farhan pun bila dengar memang geram ...
Sakit hati pun ada ...
Yelah ...bila dah sampai rumah baru nak cerita kat kita orang ...
Benda percuma ...
Siapa tak marah kalau tak dapat benda percumakan ... hahaha ... (tak ada rezeki) ...

Korang pun mesti rasa macam itu kan ?

Wassalam

9 comments:

suha said...

sampai ati die tak bagi tiket tu kat suha =(

Cik Bidadari said...

eeeeeeeeeeeee... rhugi... rhugiiii

run aziluz said...

join jelah kalau nak. ayoyo @_@

Ezay Hadry said...

best ea dapat tiket percuma..mahal tu..rugi2..
takpe2 nanti konsert lain suh kawan booking tuk ezay sekali..haha

myra yusreena said...

salam..tamoo geram2 la dik..tade rezeki tu..huhu..mybe nxtyme pulak..oke ;D

Mr iz said...

he he he... mesti bengang tahap berapi... tiga tiket tu... haiyaa... tak pe tak da rezeki la tu... sabar je la...he he he

umialya said...

xper aan.. xder rezeki

Izyan Masri said...

NAK CAKAP RUGI BENDA DAH LEPAS.COOLLL SUDAH :D

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ee kawan ko kenapa tak nak bagi tahu awal.dik bayar RM140, kalau ada free baik rembat.

Pembaca-pembaca Farhan