Saturday, May 14, 2011

Gila Engkau

Assalamualaikum


Biar betul ...
Gila engkau ...
Terbalik dunia kalau orang laen tahu ...
Malu tahu ...
Malu ...
Engkau ada bukti ke dia buat macam itu ...
Ada ?
Mana ?


Ini ...
Percaya tak cakap aku ?
Dah percaya ...
Engkau bezakan dengan tarikh hari ini ...


Lampak tak ?
Dah berapa hari dia tak update blog dia ?
Sebab apa ?
Semua orang marah tahu tak ...
Tak malu ke ... macam mana nak jadi blogger yang terbaik kalau amalkan sikap macam nie ...


Sebenarnya ...............
Farhan minta maaf ... post farhan yang hari itu farhan post dah hilang ...
Masa www.blogger.com ini ada masalah semalam ...
Postnya hilang ...
Terkejut Farhan ...
Itulah pasal macam dah lama Farhan tak post ...
Rasanya baru 12haribulan farhan post ...
Mungkin tercicir kot masa serve down itu ...
Betul tak ?


Wassalam

10 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Farhan, makcik nengok start petang khamis, blogspot ni ada masalah, sebab tu entry yang kita publish hari khamis, komenya semua hilang.12 haribulan, blogspot start ada masalah.

_aLiaHwaFa_ said...

relax paan. nnt dia keluar balik. hoho

btw paan, ni url blog mya viva la vida.

http://rawknkewl.blogspot.com/

:)

cik aisya said...

huhu .. kes farhan same cm sy.. mula2 pon ade entry hilang .. then ade balik .. sabar ya .. ade tu, die main nyorok2 . ;D

s.N.h said...

hahaha hilang jugak !
kesian ~~~~
HAHAHAHA

[sutera kasih] said...

sabar ya farhan..blogger.com tgh upgrade & maintanance tu..so amik masa nk restore semua data, ramai kan pengguna blogspot :)

jeBateja said...

uikkk...den mmg cuak oooo....mcm ne plak entry den leh hilang hari tu....selepas beberapa blogger bgtaw sebab nya...baru lega....ahakz...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

~~~~~@@@~~~~~~
Selamat Hari Guru
~~~~~@@@~~~~~~
Wahai guru yang dikasihi,
Engkaulah pelita diri ini,
Menerangi hati nurani,
Moga dirimu dirahmati
~~~~~~~~~~~
Ya Allah peliharalah guruku,
Agar dipimpin terus hambaMu,
Agar terhindar dari Neraka,
Moga dibukakan pintu Syurga
~~~~~~~~~~~
Tak terbalas jasamu
Berkorban jiwa raga
Mendidik anak bangsa
Jadi insan berguna
~~~~~~~~~~~
Keikhlasan di hati
Hulur bakti dan budi
Kau penyambung warisan
Ilmu cahaya hati
~~~~~~~~~~~
Ampunkanlah wahai guruku,
Kesilapan anak-anakmu,
Ku serahkan jiwa ragaku,
Agar terdidik nafsu liarku
~~~~~~~~~~~
Dengan izin Allahu Rabbi,
Engkaulah guru yang sejati,
Engkau bersabar mendidik kami,
Moga dirimu diberkati
~~~~~~~~~~~

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

eeemmm nasib kita serupa lahhh... but aku lagi teruk blog setting aku jadi gilerrr... aduhhhh lemah aku bila jadi cam ni....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

entri hilang blh republish tp plg keciwa komen hilang..

~MoNika~ said...

Salam. Haha. Sabar Pa'an. Monika pun kene cmtu gak. tetibe je post n comment hilang.

Pembaca-pembaca Farhan